Δημητρούλιας: Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό




Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, με δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα "Ώρα", αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Παράλληλα δήλωσε πως σκοπός σε αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής, είναι η διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης των αθλητών του. Αναλυτικά είπε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όλη προσπάθεια των αθλητών αλλά και των συνεργατών μου. Εργαζόμαστε συστηματικά ώστε να φτάσουμε το τμήμα στο επιθυμητό επίπεδο. Την περίοδο αυτή είχαμε θέσει ως στόχο να μην χάσουμε βαθμό και παράλληλα να κουραστούμε στο γήπεδο με πολλές εργατοώρες χάντμπoλ, βίντεο αλλά και φυσικής κατάστασης. Δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας 2 ομάδες της περσινής τετράδας. Παιχνίδια δηλαδή που στο πρόσφατο παρελθόν η ομάδα απώλεσε βαθμούς. Αυτή την περίοδο ένα μεγάλο κομμάτι του κορμού της ομάδας πρόκειται να ενισχύσει το εθνικό συγκρότημα. Είναι μια εβδομάδα που έχουμε προσθέσει πολλά φιλικά παιχνίδια ώστε να κρατήσουμε τους εναπομείναντες παίκτες σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Ακολουθεί ένας πολύ απαιτητικός μήνας που θα συμπεριλαμβάνει και ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά για μας, τα βλέμματα είναι στραμμένο στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο το πολύ ενισχυμένο Διομήδη, ομάδα που έχει αποτελέσει «κακό δαίμονα» για την ΑΕΚ τις τελευταίες 2 σεζόν, και κυρίως στους αγώνες του πρώτου γύρου».

Τέλος, δήλωσε ικανοποιημένος από τους καινούργιους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό. Χαρακτηριστικά σχολίασε:

«Για μια τόσο καινούρια ομάδα που είμαστε βλέπω από όλα τα παιδιά μεγάλη προσπάθεια και από τα περισσότερα προσαρμογή. Η ομάδα αποκτά σταδιακά την δική της μοναδική ταυτότητα και για το χρόνο που είμαστε μαζί πολλά πράγματα πηγαίνουν εντυπωσιακά γρήγορα. Περιμένω περισσότερη σταθερότητα στην επόμενη περίοδο, και από κάποιους αθλητές προσαρμοστικότητα στο τακτικό ζητούμενο.Τα πρόσωπα που ήρθαν φέτος, όπως φυσικά και τα ήδη υπάρχοντα, είναι πολύ ποιοτικοί χαρακτήρες και αθλητές, παράλληλα είναι παίκτες που εργάζονται για το σύνολο, και παίρνουν ρόλους που έλειπαν από την ομάδα ούτως ώστε να μορφοποιηθεί το αγωνιστικό της προφίλ. Κάποιοι ήδη διακρίνονται και κάποιοι θα διακριθούν στην συνέχεια, το σίγουρο είναι πως το κλίμα στην ομάδα μας είναι τόσο οικογενειακό που δεν μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει ποιοι ήταν παλιοί  και ποιοι ήρθαν τη φετινή σεζόν».

No comments