Πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Παρί η Μπαρτσελόνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Παρί η Μπαρτσελόνα




Το νικηφόρο σερί της Παρί Σεν Ζερμέν σταμάτησε χθες (19/10) στην Βαρκελώνη σε αγώνα για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 36-32 (19-15 ημίχρονο), την ελλιπέστατη Παρί. Για τους φιλοξενούμενους απουσίαζαν οι Χένρικ και Μικέλ Χάνσεν, ο Σάντερ Σάγκοζεν και ο Κιμ Έκνταλ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των Παριζιάνων για τη φετινή αγωνιστική σεζόν ενώ από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι πέτυχαν την τέταρτη διαδοχική τους νίκη.

Παρά τις πολλές απουσίες της Παρί, το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν αμφίρροπο. Με μπροστάρη τον Σίγκουρντσον,ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ μέχρι το 30΄, οι Γάλλοι είχαν πάρει ένα προβάδισμα δύο τερμάτων στο εικοστό τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Η Μπαρτσελόνα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα ωστόσο και κατάφερε να μπει στα αποδυτήρια, με το υπέρ της19-15.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές απουσίες φαίνεται ότι λύγισαν την Παρί και σε συνδυασμό με την εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Γκονζάλο Πέρεθ, έκριναν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου τους, έχοντας από οκτώ βαθμούς.

Δείτε το τρομερό γκολ του Πάλμαρσον:

No comments