Γούσιος: «Η Πυλαία θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γούσιος: «Η Πυλαία θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»



Σίγουρος πως η Πυλαία θα παρουσιαστεί έτοιμη, την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους, δήλωσε ο προπονητής της κ. Πάνος Γούσιος με δηλώσεις του στο greekhandball.com. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε επίσης και στην εμφάνιση των παικτών του στο τουρνουά Βίκος Cup το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου η Πυλαία κατέκτησε την δεύτερη θέση,. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

« Τα αποτελέσματα σε τέτοιου είδους παιχνίδια (σ.σ. Βίκος Cup), έχουν μικρή σημασία. Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα ενώ κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά. Σε ορισμένα σημεία ωστόσο παρουσιάσαμε κάποια κενά στην απόδοσή μας και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Θεωρώ ωστόσο, ότι η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Διομήδη».

Αναφορικά με το αν η Πυλαία θα παρουσιαστεί πλήρης, την πρώτη αγωνιστική της Handball Premier, απέναντι στον Διομήδη Άργους, ο κ .Γκούσιος ανέφερε ότι ο Τάσος Τριανταφυλλίδης δεν θα αγωνιστεί (σ.σ. είχε υποστεί ρήξη χιαστών), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Μάρκος Ζαφείρης.

Η αναμέτρηση Πυλαία-Διομήδης Άργους θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/9 στις 18:00.

No comments