Δηλώσεις Ζαραβίνα - Παπακώστα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις Ζαραβίνα - Παπακώστα



Ακόμα και από παιχνίδια κόντρα σε πιο αδύναμες ομάδες, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κρατάει στοιχεία, που θα τού χρησιμεύσουν στις πιο δύσκολες αναμετρήσεις, τόνισε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας. Ανέφερε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι ευχαριστημένος όσον αφορά κάποια κομμάτια του παιχνιδιού που έχουν να κάνουν με την άμυνα. Είχαμε περισσότερη διάρκεια εκεί σε σχέση με την επίθεση, στην οποία χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο για να μπορέσουμε να βρούμε κάποια σχήματα και αυτοματισμούς. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί σε όλα αυτά τα παιχνίδια και να κρατάμε στοιχεία, ώστε να είμαστε όσο το δυνατό καλύτεροι στις πιο απαιτητικές αναμετρήσεις».
Ο παίκτης των Ερυθρολεύκων, Γαρύφαλλος Μπάγιος, υπογράμμισε μιλώντας για την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Η αναμέτρηση κρίθηκε στη συμπαγή άμυνα. Είχαμε κάποια τεχνικά λάθη, γιατί ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, αλλά στη συνέχεια θα τα διορθώσουμε. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε μια ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει και σε αυτή τη σεζόν και επιπλέον διαθέτει πολύ καλούς παίκτες».
Από την άλλη, ο τεχνικός του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Μάκης Παπακώστας, δήλωσε στο greekhandball.com: «Στο πρώτο μέρος είχαμε ενέργεια στην άμυνα, επιθετικά όμως θα πρέπει να βρούμε τακτικές λύσεις, να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Δεν αξίζει στον Ιωνικό αυτό το αποτέλεσμα, αλλά ούτε και η εικόνα. Θα πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. Την επόμενη αγωνιστική, κόντρα στην Πυλαία, στο γήπεδό μας, θέλουμε ώθηση από τον κόσμο μας, να θυμηθούμε τα… παλιά και να νικήσουμε».

No comments