«Θαυμάσια η φιλοξενία, μυθεύματα όσα λένε οι αντίπαλοι» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Θαυμάσια η φιλοξενία, μυθεύματα όσα λένε οι αντίπαλοι»


«Η φιλοξενία του ΠΑΟΚ ήταν άψογη και είναι μυθεύματα όλα όσα αναφέρονται από την πλευρά των αντιπάλων μας, για προβλήματα στο μεταξύ μας παιχνίδι», σχολίασαν κύκλοι του ΠΑΟΚ, αναφερόμενοι στις δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Νεολαίας και Αθλητισμού Μουχαρέμ Κασάπογλου, ο οποίος δήλωσε στην τουρκική τηλεόραση TRT: «Η συμπεριφορά και η εκ προθέσεως επιθετικότητα του ΠΑΟΚ και των φίλων του, προς την αποστολή της ομάδας μας, στα δύο παιχνίδια με την Μουράτπασα, δεν συνάδουν με το ειρηνικό και φιλικό πνεύμα του αθλητισμού. Καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα τα αξιοθρήνητα περιστατικά.Η τουρκική σημαία δεν κρεμάσθηκε, αντίθετα με την ελληνική και οι παίκτριες της ομάδας μας υπέστησαν έντονη παρενόχληση από τους φίλους του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια των αγώνων. Ενημερώνουμε ότι είμαστε ολόψυχα στο πλευρό της Μουράτπασα και θα προβούμε στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για το ζήτημα. Περιμένουμε την ίδια ευαισθησία από τς ελληνικές αρχές».
Σε τουρκικά δημοσιεύματα, επισημαίνεται ότι 300 φίλοι του ΠΑΟΚ έφτυναν τις παίκτριες της Μουράτπασα και ότι πετούσαν λάδι στον αγωνιστικό χώρο.
Από τον ΠΑΟΚ, που προκρίθηκε με μία νίκη και μία ισοπαλία, αναφέρεται ότι παίκτριες και εκπρόσωποι της τουρκικής ομάδας είχαν προκλητική συμπεριφορά. Προστίθεται ότι δεν είναι υποχρεωτική η ανάρτηση σημαιών των χωρών των ομάδων και ότι στο γήπεδο εδώ και 20 χρόνια υπάρχει στην οροφή η ελληνική σημαία, που δεν ήταν δυνατό να κατέβει, ειδικά πριν από την έναρξη του αγώνα. Υποστηρίζεται, ακόμη, ότι επίσημη ανακοίνωση θα βγει, αν και όταν κριθεί απαραίτητο και σκόπιμο.
Οι Τούρκοι, πάντως, δεν καλύπτονται για τις αιτιάσεις τους από την, λευκή σε παρατηρήσεις, έκθεση του Βούλγαρου παρατηρητή.

No comments