"Απόδραση" για τον Ολυμπιακό, χειροκρότημα ( και ) για τον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Απόδραση" για τον Ολυμπιακό, χειροκρότημα ( και ) για τον Δούκα



Ο Ολυμπιακός έκανε το δύο στα δύο, επικρατώντας εκτός έδρας του Δούκα, με 29-25 ( πρώτο μέρος 16-13 υπέρ του Ολυμπιακού ).
Ο Τσίλης και ο Τζηράς ήταν οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας των Πειραιωτών, απέναντι στον εξαιρετικό Δούκα, καθώς και οι 2 μαζί σημείωσαν 17 γκολ, πιο πολλά δηλαδή από τα μισά της ομάδας τους.
Στα τελευταία λεπτά, 2 γκολ του τερματοφύλακα Σπίκιτς, από τέρμα σε τέρμα, έδωσαν σαφές προβάδισμα στο σκορ στον Ολυμπιακό.
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ 25-29
Τα πεντάλεπτα: 4-1, 7-4, 8-8, 9-11, 11-14, 13-16 (ημχ.), 14-19, 16-21, 18-22, 21-24, 22-25, 25-29
ΑΣΕ Δούκα (Μπούνας): Κρητικός 7, Τόμπρος 2, Μανουσέλης 5, Μελετάκος 2, Μπραουδάκης, Πολύδωρος 3, Ντούνης 2, Τότος 3, Γερουλάνος 1, Τζανιδάκης, Μπεκιάρης, Κολλύρης, Μπαλάσκας, Στεφανίτσης.
Ολυμπιακός (Ζαραβίνας): Σπίκιτς 2, Μπογκούνοβιτς, Τζηράς 9, Λέμος 3, Μούγιτς, Μάλλιος 4, Κανδύλας, Σάνικης, Μπάγιος, Δεληχρήστος, Τινκίρ, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος 3, Μιχαηλίδης, Τσίλης 8, Καρβατσκι.
Διαιτητές: Τόλιος- Φωτακίδης, Δίλεπτα: 5-7, Πέναλτι: 3/4 – 2/3
Ο Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr: “Στην έδρα του Δούκα, πάντα οι αγωνιστικές συνθήκες είναι δύσκολες. Μας πήρε σχεδόν μισό ημίχρονο για να προσαρμοστούμε στον αγώνα και να κάνουμε ότι είχαμε πει για να φτάσουμε στη νίκη. Από κάποια σημεία του παιχνιδιού μας είμαι ευχαριστημένος, ενώ από κάποια άλλα όχι. Αυτή η αναμέτρηση είναι πάρα πολύ χρήσιμη για εμάς, αφού παρόμοιες καταστάσεις θα βρούμε και στην έδρα της Τιμισοάρα. Την εμπειρία του σημερινού αγώνα θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε έτσι να διορθώσουμε τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού μας και να γίνουμε πολύ καλύτεροι.” 
Ο Δημήτρης Τζηράς δήλωσε στο olympiacossfp.gr : “Σήμερα είχαμε έναν δύσκολο αγώνα, απέναντι σε μια πολύ μαχητική ομάδα όπως είναι ο Δούκας, στην έδρα του. Στην αρχή του αγώνα μπήκαμε λίγο μουδιασμένοι, αλλά όσο πέρναγε η ώρα, βρήκαμε τα πατήματα μας και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και αγώνες σαν τους σημερινούς, μας κάνουν καλό έτσι ώστε να διατηρούμε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό, ενόψει και των Ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων, αρχής γενομένης από το ματς με την Τιμισοάρα, στην Ρουμανία. Η Τιμισοάρα στην έδρα της είναι πολύ σκληρή ομάδα και σήμερα είχαμε την δυνατότητα να παίξουμε ένα παρόμοιο ματς.”

No comments