΄΄Ελάτε να μας στηρίξετε΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

΄΄Ελάτε να μας στηρίξετε΄΄


Τους φιλάθλους της Κοζάνης θέλουν κοντά τους την Κυριακή το απόγευμα ( 4.30 μ.μ.-ΕΡΤ 2) τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών, στο ματς με την Ολλανδία, για την 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.
Η αθλήτρια μας Ελισάβετ Μάστακα, επεσήμανε ότι ΄΄δεν πρόκειται να αφήσει καμμία ευκαιρία να πάει χαμένη η Εθνική μας, παρά τις δυσκολίες του αγώνα ΄΄ενώ  ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Μεσσήνης, υποστήριξε πως ΄΄το πρώτιστο είναι να μετρήσει τις δυνάμεις της η Εθνική μας, δίχως να νοιάζεται για την διαφορά στο σκορ απέναντι σε μία υπερδύναμη του αθλήματος, όπως η Ολλανδία, αλλά, παίζοντας στο 110% των δυνάμεων μας, κυνηγώντας ενδεχομένως ένα από τα θαύματα που γίνονται στον αθλητισμό και παίρνοντας εμπειρίες από μία αναμέτρηση υψηλού επιπέδου΄΄.
Ο Κώστας Βιολιτζής, ως μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, είπε : ΄΄Η Κοζάνη είναι η έδρα των Εθνικών ομάδων και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό. Οι άνθρωποι του Δήμου κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες, ώστε να ανταπεξέλθουν στις προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενώ την αρωγή της προσφέρει και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας΄΄. 

No comments