Δημητρούλιας: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»



Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε στο greekhandball.com μετά τα δύο φιλικά που έδωσε η ομάδα του κόντρα στον Δούκα και τόνισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά όλων των παικτών του.

Ο κ. Δημητρούλιας επεσήμανε: «Προσπαθούμε να φτιάξουμε έναν κύκλο φορμαρίσματος αυτή τη περίοδο, οπότε το Σάββατο ήμασταν πιο φρέσκοι και κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα.  Στο δεύτερο παιχνίδι παρουσιασθήκαμε διαφορετικοί επειδή βάζουμε πολύ φορτίο στην προπόνησή μας, αλλά θέλαμε να δούμε πως θα διαχειριστούμε ορισμένα φιλικά με βαριά πόδια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί θα βρούμε τέτοια παιχνίδια. Το δεύτερο παιχνίδι βοήθησε πολύ το ροτέισον για να πάρουμε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα με του Σαββάτου αλλά με διαφορετική διακύμανση. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά των παιδιών και θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.»

Αναφερόμενος στην ετοιμότητα της ομάδας πριν τη πρεμιέρα της Handball Premier απέναντι στον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του «δικεφάλου» τόνισε: «Όλα θα φανούν στο γήπεδο  αλλά θεωρώ ότι είμαστε εκεί που πρέπει αυτή τη στιγμή, για να ανταποκριθούμε στην πρεμιέρα που ξέρουμε καλά ότι πάντα εγκυμονεί εκπλήξεις.»

No comments