Τι είπαν Πελεκίδης και Νίκολιτς για την κλήρωση της Α1 γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τι είπαν Πελεκίδης και Νίκολιτς για την κλήρωση της Α1 γυναικών



Για την κλήρωση της νέας αγωνιστικής περιόδου της Α1 Γυναικών, μίλησαν στο acpaok.gr, ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Δημήτρης Πελεκίδης, και η αρχηγός, Μαρία Νίκολιτς.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν:

Δημήτρης Πελεκίδης (προπονητής): «Δεν παίζει μεγάλο ρόλο σ' εμάς η κλήρωση, για το πότε και με ποιόν θα παίξουμε πρώτο, δεύτερο και ου το καθεξής. Τα ντέρμπι που μας ενδιαφέρουν είναι στα μέσα του πρωταθλήματος, γιατί πέρα από την Νέα Ιωνία που είναι ο βασικός μας αντίπαλος, θα είναι και η Βέροια 2017, μια ομάδα που ενισχύθηκε και θα προσπαθήσει να σπάσει το δίπολο. Το γεγονός πως τα ντέρμπι είναι στις τελευταίες αγωνιστικές, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε πλήρεις, με την επιστροφή της Κατερίνας Βαφειάδου, πράγμα που είναι πολύ θετικό και θα είναι μία πολύ καλή ενίσχυση. Για την πρώτη αγωνιστική, θέλουμε να πάρουμε μία άτυπη «ρεβάνς» από την Αναγέννηση Άρτας, διότι την προηγούμενη χρονιά κάναμε με την συγκεκριμένη ομάδα την μοναδική ήττα της σεζόν».

Μαρία Νίκολιτς (αρχηγός): «Ξεκινάμε το ταξίδι μας για την νέα χρονιά απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας. Μία ομάδα που βρέθηκε στον τελικό Κυπέλλου απέναντι μας και την ίδια στιγμή ήταν η μοναδική ομάδα που μας νίκησε στο πρωτάθλημα την προηγούμενη χρονιά. Δεν ξέρω σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Την νέα χρονιά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

No comments