Ο Χρήστος Γεροδήμος διευθυντής στις υποδομές του Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Χρήστος Γεροδήμος διευθυντής στις υποδομές του ΔιομήδηΤην ανάληψη της διεύθυνσης των ακαδημιών από τον Χρήστο Γεροδήμο ανακοίνωσε ο Διομήδης. Ο πολύπειρος προπονητής έχει διατελέσει μεταξύ άλλων προπονητής της Εθνικής Ανδρών, δύο φορές προπονητής της ανδρικής ομάδας του Διομήδη, όπως και τεχνικός διευθυντής του Διεθνούς αναπτυξιακού τουρνουά Danaon Cup. Ο Χρήστος Γεροδήμος θα καθοδηγεί και θα επιβλέπει οτιδήποτε αφορά τα ηλικιακά τμήματα τόσο σε διοικητικό όσο και σε προπονητικό-αγωνιστικό επίπεδο. 

''Ο σκοπός είναι να πλαισιώσουμε την ομάδα του Διομήδη με όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει μια μεγάλη ομάδα, και ο Διομήδης είναι μια τέτοια μεγάλη ομάδα. Πρωταρχικό στοιχείο είναι τα τμήματα υποδομής. Αυτή τη στιγμή παιδιά προερχόμενα από τα σπλάχνα της ομάδας έχουν κερδίσει επάξια θέση στη βασική ομάδα του Διομήδη. 

Αυτή θα είναι και η βασική μας επιδίωξη. Να μην αποτελέσει ένα πυροτέχνημα αλλά με στοχευμένες κινήσεις και σχεδιασμό τα τμήματα υποδομών να εμπλουτίζονται συνεχώς με νέα παιδιά τα οποία θα φτάνουν να στελεχώνουν μελλοντικά την αντρική ομάδα.

Είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τους εφόρους και το προπονητικό team ώστε να χαράξουμε τη νέα χρονιά αλλά και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν ώστε να προσελκύσουμε τα μικρά παιδιά να μάθουν και να αγαπήσουν το άθλημά μας και να γνωρίσουν την οικογένεια του Διομήδη και όλα όσα πρεσβεύει.'' δήλωσε ο πολύπειρος προπονητής μ
ε την ανάληψη των καθηκόντων του.

No comments