Για όγδοη χρονιά στον Δούκα ο Ντούνης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για όγδοη χρονιά στον Δούκα ο Ντούνης




O Κώστας Ντούνης θα συνεχίσει να αγωνίζεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στον ΑΣΕ Δούκα όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων.

ΝΤΟΥΝΗΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ»

Για τον 26χρονο αθλητή μπορεί η απόφαση να ήταν δύσκολη ωστόσο όταν όλα τα δεδομένα μπήκαν στη «ζυγαριά» όλα έγιναν πιο ξεκάθαρα: «Η αλήθεια είναι ότι λόγω των επαγγελματικων μου υποχρεώσεων ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση μου να συνεχίσω και φέτος, παρόλο που όπως έχω ξαναπεί ο ΑΣΕΔ είναι η δεύτερη οικογένεια μου.

Η τεράστια προσπάθεια που γίνεται με πρωτεργάτες τους Κωνσταντίνο Αλεξίου και Γρηγόρη Χατσατουριάν, η παραμονή του Κωστή Μπουνα στον πάγκο της ομάδας και ο νέος ρόλο του Τάκη Κλεώπα, δεν θα μπορούσαν να με κρατήσουν μακριά και… αμέτοχο», ξεκαθάρισε ο έμπειρος Ίντερ για να συμπληρώσει: «Πήρα την απόφαση να συνεχίσω για όγδοη συνεχόμενη χρονιά να αγωνίζομαι στον Δούκα.

Μια ακόμη παράμετρος που με οδήγησε στο να συνεχίσω να αγωνίζομαι και θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά, ήταν και η επιστροφή του Φραγκίσκου Ζαλώνη.

Πρόκειται για ένα αθλητή που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της ομάδας μας και σίγουρα η επιστροφή του τη βοηθάει σε όλα τα επίπεδα.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά και παράλληλα θέλω να καλέσω όλους αυτούς που αγαπούν τον Σύλλογο, να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται και να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό μας».

No comments