Δανήλος προπονητής, Ναϊσίδου τεχνική διευθύντρια στη Νέα Ιωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δανήλος προπονητής, Ναϊσίδου τεχνική διευθύντρια στη Νέα Ιωνία


«Με τον Μενέλαο Δανήλο στη τεχνική ηγεσία και τεχνικό διευθυντή τη Σοφία Ναϊσίδου η νέα εποχή της Νέας Ιωνίας»


Πλήρης ανανέωση του τεχνικού επιτελείου της Νέας Ιωνίας με έντονο αναπτυξιακό χαρακτήρα και στόχο μια νέα χρυσή εποχή για τον πιο επιτυχημένο σύλλογο στο γυναικείο χάντμπολ την τελευταία δεκαετία.

Η Σοφία Ναϊσίδου σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μενέλαος Δανήλος στην τεχνική ηγεσία των ομάδων γυναικών και νεανίδων. Μαζί με τον Νικήτα Γεωργα στην φυσικη κατασταση και καποιες προσθηκες στο τεχνικό τιμ που θα ανακοινωθουν τις προσεχείς ημέρες, αναλαμβάνουν τη μετάβαση του συλλόγου στην νέα εποχή.

Βασικός στόχος η ανάδειξη νέων προσώπων και η δημιουργία μίας νέας ομάδας με έντονο το ελληνικό στοιχείο που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη δεκαετία στο ελληνικό γυναικείο χάντμπολ.

Σε δήλωση της η Σοφία Ναϊσίδου τόνισε : « Για εμάς ο δρόμος της ανάπτυξης και της δημιουργίας μιας ομάδας νεανικής και ελληνικής είναι ένας δρόμος γνώριμος.Αποτελεί βασικό άξονα και κεντρική φιλοσοφία της ομάδας η στήριξη της Ελληνίδας αθλήτριας και κατά επέκταση η στελέχωση των εθνικών ομάδων,γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι το γυναικείο handball μπορεί να φερει στο άθλημα πολλές επιτυχίες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους προπονητές για την άριστη συνεργασία και την σημαντική και ουσιαστική συμβολή τους στις επιτυχίες της ομάδας, και να δηλώσω ότι είμαι πολύ χαρούμενη για την συνεργασία της ομάδας με τον Δανηλο Μενελαο στην θέση του Α προπονητή ενός ανθρώπου που έδειξε μεγάλη προσήλωση και εργάστηκε με ζήλο για το γυναικείο handball .

Είμαι αισιόδοξη ότι η αρχή αυτού του νέου κύκλου θα φέρει για τον σύλλογο μεγάλες επιτυχίες."

Να σημειωθεί ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής και επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας αναχώρησε για ολιγοήμερες διακοπές μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με το σύλλογο και αφού είχε συμφωνηθεί πλήρως, ο μεταγραφικό σχεδιασμός της ομάδας με την Σοφία Ναϊσίδου.


Βιογραφικό Μενέλαου Δανήλου

Γεννήθηκε στις 11/6/1972 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Στην αθλητική του καριέρα κατέκτησε με τον Ιωνικό ΝΦ

ένα Πανελλήνιο Παιδικό, δύο Πανελλήνια εφηβικά, ένα νταμπλ στην Α1 Ανδρών το 1993, ένα πρωτάθλημα Ανδρών το 1992 και ένα κύπελλο Ανδρών το 1989.

Είχε 68 συμμετοχές Εθνική ομάδα Ανδρών, ενώ πήρε μέρος σε δύο Μεσογειακούς Αγώνες, το 1993 στη Νίκαια και το 1997 στο Κάιρο.

Επίσης ως μέλος της Εθνικής Νέων συμμετείχε σε δύο τελικές φάσεις Παγκοσμίων πρωταθλημάτων το 1991 στην Αθήνα και το 1993 στην Αίγυπτο, ενώ κατέκτησε δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο σε τρεις διαδοχικούς Βαλκανικούς αγώνες το διάστημα 1991-1993.

Αθλητική καριέρα

1980-1995 Ιωνικός ΝΦ (Α1 Ανδρών)

1995-2001 Σχολές Ξυνή (Α1 Ανδρών)

2001-2003 Ηλιούπολη (Α1 Ανδρών)

Προπονητική καριέρα

2007-2011 Ιωνικός ΝΦ (ηλικιακά)

2011-2014 Ιωνικός ΝΦ (Α1-Α2 Ανδρών)

2015- Εθνική Νεανίδων και Εθνική Γυναικών2014-18--Προπονητής Γυναικών -Νεανίδων Γας Καματερο

No comments