Επιστροφή Φραγκίσκου Ζαλώνη στον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή Φραγκίσκου Ζαλώνη στον Δούκα



Η επιστροφή του Φραγκίσκου Ζαλώνη μετά από δυο χρόνια στο Νηρέα, είναι γεγονός στον Δούκα. Ο 32χρονος πλέι μέικερ που έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΑΣΕ Δούκα, μίλησε στο ased.gr με την ευκαιρία της επιστροφής του στον σύλλογο των εκπαιδευτηρίων

«Μπορεί η επιστροφή μου στην Handball Premier να φάνταζε μακρινή υπόθεση όμως τελικά στη ζωή ισχύει πάντα το ποτέ μην λες πότε.

Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να μην στηρίξω το όραμα και το πλάνο ανθρώπων που αγαπώ και εκτιμώ. Έτσι λοιπόν, πήρα την απόφαση να επιστρέψω στον Δούκα και να είμαι «παρών» στην επανεκκίνηση που γίνεται στο τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕΔ.

Υπάρχει ένα πρότζεκτ – πρόκληση που με εξιτάρει και για αυτό αποφάσισα να το στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις σαν παίκτης και ελπίζω το ίδιο να ακολουθήσουν και όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα», τόνιζει ο εμβληματικός αρχηγός και συμπληρώνει: «Τι σημαίνει ΑΣΕΔ και Οργανισμός Δούκα για εμένα είναι περιττό να αναλύσω. Είμαι από μικρό παιδί στον Σύλλογο και έχω ζήσει στιγμές οι οποίες είναι χαραγμένες ανεξίτηλα στη μνήμη μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος λοιπόν που γυρίζω στην ομάδα που ανδρώθηκα και έγραψα τις αθλητικές μου σελίδες και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία. Παράλληλα, θέλω να καλέσω τους φίλους του ΑΣΕΔ και όλους αυτούς που έχουν περάσει από τον Οργανισμό να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται όπως αυτοι νομίζουν και μπορούν. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους συναθλητές στον ΣΑΕΔ για τα δύο υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί και παράλληλα τους καλώ να σταθούν στο πλευρό του ΑΣΕΔ και να ενισχύσουν την κάθε κίνηση που γίνεται στο τμήμα του χάντμπολ. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον Σϋλλογο μας».

No comments