Κρανάκης και Petitgirard «υπογράφουν» το 1ο Elite Handball Academy - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρανάκης και Petitgirard «υπογράφουν» το 1ο Elite Handball Academy



Το "1ο Elite Handball Academy" είναι πλέον γεγονός καθώς το καλοκαίρι του 2019 οι αθλητές και οι αθλήτριες των αναπτυξιακών ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο καμπ θέσεων που διοργανώνεται και φέρει την “υπογραφή” του επικεφαλής ανάπτυξης της Γαλλικής ομοσπονδίας και λέκτορα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Guy Petitgirard και του καταξιωμένου Έλληνα τεχνικού, Γιώργου Κρανάκη.

Το Elite Handball Academy τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 15 έως και τις 20 Ιουλίου 2019.


Ο Γιώργος Κρανάκης μαζί με τον καταξιωμένο Γάλλο τεχνικό ανάπτυξης Guy Petigirard θα ηγηθούν ενός επιτελείου έμπειρων προπονητών, οι οποίοι θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους και τη φιλοσοφία τους σε αθλητες και αθλήτριες ηλικίας 11 έως 17 ετών.

Οι δύο άνδρες προετοιμάζουν το προπονητικό πρόγραμμα και παράλληλα έχουν έρθει σε συμφωνία με τους τεχνικούς που θα δουλέψουν στο καμπ και τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν και επίσημα το επόμενο διάστημα.

Τα παιδιά τώρα, θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν το παιχνίδι τους, την ατομική τους τεχνική και τακτική καθώς επίσης και τη φυσική τους κατάσταση, μεγιστοποιώντας παράλληλα την αγωνιστική τους απόδοση.

No comments