Τελετή έναρξης του τουρνουά North Attica στον Άγιο Στέφανο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τελετή έναρξης του τουρνουά North Attica στον Άγιο Στέφανο

 
 
Περισσότερα από 80 παιδιά από τα σωματεία ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, ΑΠΕΣ Καπανδριτίου, Ιδομενέας Χανίων , ΕΑ Χανίων, ΑΣ Ηλιούπολης, Θρακομακεδόνες και ΓΑΣ Καματερού, ζωντάνεψαν την πλ. Δημοκρατίας στον Άγ. Στέφανο, έπαιξαν street handaball, έτρεξαν, σκόρπισαν χαμόγελα αλλά προπάντων γνώρησαν τη "γειτονιά" του βορείου προαστίου της Αττικής και γνωρίστηκαν μεταξύ τους.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου κ. Παναγιώτης Τσούκας, ο Πρόεδρος της Ενωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής κ. Δημήτρης Σταυρακάκης, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Διονύσου κ.κ. Αχιλλέας Δελαγραμμάτικας και Λίτσα Κανακάρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Διονύσου κ.κ. Ανδρέας Μπέτσης και Κυριάκος Κοντάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Διονύσου κ. Χρήστος Τσεβάς, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ωρωπού και εκπρόσωπος του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου κα Λίνα Καστελάνου Μπρεάνου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσου κ.κ. Χαρά Ζερβουλάκου και Κοσμάς Πέππας.

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο διεθνής πρωταθλητής Ελλάδος, αθλητής του Ολυμπιακού Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, ο οποίος βραβεύθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Τσούκα και τους διοργανωτές του τουρνουά  κ.κ. Μάριο Λουκάτο και Λίνα Καστελάνου Μπρεάνου για την ανάδειξή του ως καλύτερος νέος αθλητής της Premier Handball τη σεζόν 2018.

Αναμνηστικές πλακέτες συμμετοχής, απονεμήθηκαν στις δύο ομάδες που ταξίδεψαν από τα Χανιά , ενώ χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο εφοπλιστής κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, η ταβέρνα ΠΙΠΙΝΙΟΣ στη Σταμάτα και το κρεοπωλείο Κοντάκης στον Αγ. Στέφανο.

No comments