Αυλαία με συναρπαστικούς τελικούς στο North Attica 2019 (φωτό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αυλαία με συναρπαστικούς τελικούς στο North Attica 2019 (φωτό)Με 5 συναρπαστικούς τελικούς, μεταξύ των οποίων ο τελικός των Παμπαίδων Β που κρίθηκε στα πέναλτι, ολοκληρώθηκε την Μ.Τετάρτη 24/4 στο κλειστό Καπανδριτίου, το 1ο πασχαλινό τουρνουά χάντμπολ NORTH ATTICA 2019.

Το αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ που συνδιοργάνωσαν για πρώτη φορά ο ΑΠΕΣ Καπανδριτίου και ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου υπό την αιγίδα της ΕΑΠ/ΟΧΕ και της ΕΣΧΑ , με την υποστήριξη των δήμων Ωρωπού και Διονύσου, σημειώσε μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία.

Οι αγώνες αφορούσαν τις κατηγορίες Παμπαίδων Β , Παγκορασίδων Β, Μίνι αγόρια, Μίνι κορίτσια και Μίνι μεικτό. Πραγματοποιήθηκαν 45 αγώνες και πήραν μέρος 250 παιδιά από 11 σωματεία της Αττικής και 2 των Χανίων.

Το κύπελλο "Ευ Αγωνίζεσθαι" απονεμήθηκε στην ομάδα Παγκορασίδων Β του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου. Η τελική κατάταξη και τα αποτελέσματα του τελικού ανά κατηγορία, έχουν ως εξής:

Παμπαίδες Β τελικός
ΑΣ Άνοιξης Διονύσου - ΓΑΣ Καματερού (14-14 κανονική διάρκεια) 17-18 στην διαδικασία των πέναλτι.

Κατάταξη
1ος ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
2ος ΑΣ ΆΝΟΙΞΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
3ος ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
4ος ΑΣΟΔ  ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Παγκορασίδες Β τελικός:
ΑΣ Ηλιούπολης -ΓΑΣ Καματερού 17-13

Κατάταξη
1ος ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
2ος ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
3ος ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
4ος ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ
5ος ΓΣ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
6ος ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΊΟΥ

Μίνι αγόρια
Τελικός ΕΣΝ Βριλησσίων - ΓΑΣ Καματερού 14-12

Κατάταξη
1ος ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΊΩΝ
2ος ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΎ
3ος ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
4ος ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ
5ος ΑΣΟΔ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Μίνι κορίτσια
Τελικός ΓΑΣ Καματερού - ΕΑΧ Χανίων 23-25

Κατάταξη
1ος ΕΑΧ ΧΑΝΙΩΝ
2ος ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
3ος ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
4ος ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

Μινι Μεικτά
Τελικός ΓΣ Παπασιδέρης - ΔΑΣ Ζεφυρίου 18-9

Κατάταξη
1ος ΓΣ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ
2ος ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
3ος ΑΣΟΔ ΑΣΠΡΟΠΎΡΓΟΥ
4ος ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΊΩΝ

Την τελετή λήξης τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ κ. Δημήτρης Σταυρακάκης, ο Συντονιστής Ανάπτυξης της ΕΑΠ/ΟΧΕ κ. Παναγιώτης Ιατρούδης, ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, ο Αντιδήμαρχος Διονύσου κ. Παναγιώτης Τσούκας, ο Πρόεδρος της Ββάθμιας Σχ.Επιτροπής του Δήμου Ωρωπού κ. Γεώργιος Μαντάς, η Αντιπρόεδρος της Ββάθμιας Σχ.Επιτροπής του Δήμου Ωρωπού κα Λίνα Καστελάνου Μπρεάνου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού κ. Σπύρος Καυκόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καπανδριτίου κ. Αλέξανδρος Καρακίτσος, η κα Σοφία Δουκέρη εκ μέρους της βιομηχανίας παραγωγής ασβέστου "Ε. Χ. Δουκέρης", εκ των χορηγών της εκδήλωσης,ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης της ΕΑΠ/ΟΧΕ κ. Κώστας Κότσιρας, ο Πρόεδρος του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου κ. Θανάσης Αλεξίου και ο Προεδρος του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου κ. Μάριος Λουκάτος.

Το καλυτεχνικό πρόγραμμα της τελετής λήξης το επιμελήθηκε η μπάντα του Δήμου Ωρωπού, που απέσπασε το χειροκρότημα των παρευρησκομένων


No comments