"Don't play the players" Μεγάλη καμπάνια για την καταπόνηση των αθλητών (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Don't play the players" Μεγάλη καμπάνια για την καταπόνηση των αθλητών (vid)


Μεγάλη καμπάνια ξεκίνησε από το συνδικάτο των Ευρωπαίων αθλητών Χειροσφαίρισης EHPU (European Handball Players Union) με στόχο την καταπολέμηση της καταπόνησης των αθλητών από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Με τα συνθήματα "Ακουστε τους αθλητές" και "Μην παίζετε με τους αθλητές" η EHPU έκανε αισθητή την παρουσία τηςμε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες στον κόσμο.

Η ανακοίνωση με την οποία παρουσιάζεται το βίντεο καταλήγει: "Ακούστε τους παίκτες και δείξτε την υποστήριξή σας στο #DontPlayThePlayers.
Οι παίκτες χάντμπολ είναι ενωμένοι!"

Τι θέλει να επιτύχει η EHPU;

- Περισσότερες ημέρες ανάπαυσης κατά τη διάρκεια των διεθνών πρωταθλημάτων και των Ολυμπιακών Αγώνων (3 αγώνες σε 3 ημέρες).

- Το F4 του Champions League (γυναικών και ανδρών) να παραταθεί από δύο έως τρεις ημέρες (δηλ. Οι ημιτελικοί την Παρασκευή και τελικοί την Κυριακή).

- Συμμετοχή των φορέων στα όργανα λήψης αποφάσεων σε επίπεδο IHF (για ακρόαση σχετικά με νέους κανόνες κ.λπ.). Οι παίκτες έχουν ήδη μια θέση στο EHFs Professional Handball Board, γεγονός που εκτιμούν πολύ.

- Συνάντηση με τον πρόεδρο της IHF και της EHF σχετικά με το συνολικό φόρτο εργασίας των κορυφαίων παικτών.


No comments