Το τρίτο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το τρίτο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.Στη συνέντευξη Τύπου οι πρωταγωνιστές του τελικού δήλωσαν

Δημήτρης Δημητρούλιας:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές. Ήταν μία άψογη διοργάνωση με πολύ κόσμο. Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική. Θέλω να συγχαρώ και τον αντίπαλο για την εμφάνιση του, καθώς είναι τιμή μας που αναμετρηθήκαμε με μία ιστορική ομάδα όπως η Αναγέννηση. Για το ματς, ήμασταν πιο προετοιμασμένοι, διότι προπονούμαστε σκληρά, και θα έπρεπε να συμβούν πολλά περίεργα ώστε να χαθεί ο αγώνας. Το επίπεδο της συγκέντρωσής μας, μας έκανε να πάρουμε εύκολα το παιχνίδι. Μεγάλος στόχος πλέον, είναι το πρωτάθλημα, καθώς η Ν.Ιωνία το κατακτά εδώ και πέντε χρόνια και πρέπει να σπάσουμε αυτό το σερί".

Για τον τίτλο του φαβορί: "Δε νομίζω ότι μπορούσε να μας επηρεάσει. Καλό είναι να μπαίνουμε με ψυχολογία νικητή, παρά να αγωνιστούμε έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι θα χάσουμε".

Πού αφιερώνει τον τίτλο: "Αφιερώνω το κύπελλο σε όλον τον σύλλογο και τον κόσμο, που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει πάντα, με την θετική αύρα που στέλνει. Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον Πρόεδρό μας κ. Θανάση Κατσαρή, τον κ. Τσαλόπουλο και τον κ. Χασεκίδη, αλλά και φυσικά τον κ. Ιβάν Σαββίδη, που τον θέλουμε πάντα κοντά μας".

Αγνή Ζυγούρα:

"Ευχαριστούμε πολύ την Άρτα για τη φιλοξενία, η οποία ήταν εξαιρετική. Για τον αγώνα, καταφέραμε να επιβάλλουμε από νωρίς τον ρυθμό μας, κάτι που μας βοήθησε και στην πορεία, ώστε να πάρουμε εύκολα το παιχνίδι. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, αλλά δεν σταματάμε εδώ, καθώς υπάρχει και το πρωτάθλημα!"

Για τα συναισθήματά της: "Ήταν πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε το κύπελλο, καθώς ο κόσμος τα τελευταία χρόνια είχε χάσει την εμπιστοσύνη της ομάδας, και είμαι πολύ χαρούμενη που τα καταφέραμε".

Από την πλευρά της Αναγέννησης Άρτας
Η προπονήτρια Γρηγορία Γκόλια είπε: «Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε άμυνα και επίθεση»

Η αρχηγός Βάσω Σκάρα επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που σήμερα αναδείχθηκε δίκαια κυπελλούχος Ελλάδας. Είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα και εμείς από την πλευρά δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε σε αυτόν τον ρυθμό. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Άρτας που ήταν στο γήπεδο και μας στήριξε με την παρουσία του».

No comments