Για ορισμό «πρόκληση» μιλάνε στον ΠΑΟΚ - Θα δικαιωθεί η επιλογή μας λένε στην ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για ορισμό «πρόκληση» μιλάνε στον ΠΑΟΚ - Θα δικαιωθεί η επιλογή μας λένε στην ΟΧΕ



Την αντίδραση του δημοσιοποίησε η διοίκηση του ΠΑΟΚ για την απόφαση της ΟΧΕ να ορίσει τον τελικό του κυπέλλου γυναικών στο νέο κλειστό των Κωστακιών Άρτας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ αναφέρονται σε ορισμό «πρόκληση» και για τον προβληματισμό που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, «για τη στάση της Ομοσπονδίας να ορίσει ως έδρα του τελικού την έδρα της μίας εκ των δύο φαβορί για πρόκριση στον τελικό».


Από την πλευρά υψηλά ιστάμενων πηγών της διοίκησης της ΟΧΕ, γίνεται λόγος για μια απόφαση στρατηγικού χαρακτήρα, πιστεύοντας ότι κακώς δημιουργείται θόρυβος, αφού η έδρα της Αναγέννησης είναι το ΔΑΚ Άρτας, που μετά τον τελικό θα αποδειχθεί ότι ήταν αχρείαστος, δικαιώνοντας έτσι τη συγκεκριμένη απόφαση επιλογής έδρας.

Ο Έφορος της Γυναικείας Ομάδας Δημήτρης Χασεκίδης δήλωσε στο acpaok.gr:

«Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση όσον αφορά τον ορισμό της έδρας του τελικού. Θα μιλήσουμε για το τι οδήγησε τον ορισμό της έδρας στην Άρτα μετά την ολοκλήρωσή του. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα θα ενισχυθεί περαιτέρω άμεσα και είναι πανέτοιμη, αφού περάσει το εμπόδιο του Πανοράματος, να πανηγυρίσει το τρόπαιο στη φιλόξενη πόλη της Άρτας. Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μας»

No comments