Με 200 παιδιά το 3ο αναπτυξιακό Τουρνουά Κεντρικής Ελλάδας στη Λάρισα (φωτό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με 200 παιδιά το 3ο αναπτυξιακό Τουρνουά Κεντρικής Ελλάδας στη Λάρισα (φωτό)



Πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα το 3ο Τουρνουά Κεντρικής Ελλάδας στη Λάρισα, με την συμμετοχή 200 αθλητών και αθλητριών ηλικιακών κατηγοριών από την Λάρισα και το Larissa Handball Club (συνδιοργανωτρια ομάδα), τον Κένταυρο Άγριας Βόλου, τους Αμφικτυονες και τον Ιωνικό από την Λαμία καθώς και νέους αθλητές από τόν Δολοπα Καρδίτσας.

Όλη η διοργάνωση εγινε με την αρωγή της ΕΑΠ/ΟΧΕ με συντονιστή τον τεχνικό σύμβουλο ανάπτυξης της περιοχής Γιάννη Τσιάπα. ευχαριστούμε θερμά την ΕΟΔΥΑ για την υγειονομική περίθαλψη, το ΕΑΚ Λάρισας,
τον Δήμο Λαρισαίων και τον κ. Γιώργο Κωσταροπουλο. Τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων έκανε ο Θωμάς Δαουλας, Πρόεδρος σχολικών επιτροπών της Λάρισας .

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Λάρισας του προπονητή Βασίλη  Γκουράβα, πέτυχε το απόλυτο των νικών σε όλα τα παιχνίδια όλων των ηλικιών στα αγόρια, γεγονός που την κατατάσσει ως την πιο δυνατή ομάδα στην Κεντρική Ελλάδα και αποτυπώνει την πρόοδο της στα πανελλήνια πρωταθλήματα στις ηλικιακές κατηγορίες των Παμπαίδων.









No comments