Με την πρωταθλήτρια Κροατίας Μάκσιμιρ το Duke 2019. Οι ομάδες και οι όμιλοι (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με την πρωταθλήτρια Κροατίας Μάκσιμιρ το Duke 2019. Οι ομάδες και οι όμιλοι (βίντεο)Δεκαεννέα συνολικά ομάδες και περισσότεροι από 400 αθλητές θα λάβουν μέρος στο διεθνες αναπτυξιακό τουρνουά “Duke 2019” το οποίο θα διεξαχθεί φέτος από τις 02 έως τις 05 Ιανουαρίου 2019. Ο αριθμός των συμμετοχών «κλείδωσε» και στην κατηγορία των Παμπαίδων Α’ θα αναμετρηθούν οκτώ ομάδες ενώ στους Παμπαίδες Β’ έντεκα.

ΜΑΚΣΙΜΙΡ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟΥΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ DUKE

Η Οργανωτική Επιτροπή του Duke 2019 είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει στο φετινό τουρνουά μια μεγάλη δύναμη του Κροατικού χάντμπολ. Ο λόγος για την Μακσιμίρ που τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στους γεννηθέντες το 2004 και παράλληλα έχει κατακτήσει back to back το διεθνούς φήμης Lokomotiva Cup.

Πρόκειται για μια ομάδα που με την παρουσία της ανεβάζει το αγωνιστικό επίπεδο του Duke 2019 και μαζί με τη Ρουμάνικη Τάλεντουλ θα δώσουν Ευρωπαϊκό αέρα στη διοργάνωση.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ
Ας δούμε όμως αναλυτικά τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο διεθνές αναπρυξιακό τουρνουά χάντμπολ.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων Α’ εκτός από την Κροάτικη Μακσιμιρ, τη Ρουμάνικη Τάλεντουλ και τον οικοδεσπότη Δούκα θα λάβουν μέρος οι Αερωπός Έδεσσας, Βριλήσσια, Λεωνίδας, ΓΑΣ Καματερού και Άρης Νίκαίας.

Οι ομιλοι που συγκροτήθηκαν είναι δυο στους ΠΠ Α’ και έχουν ως εξής:

1ος Όμιλος
1. ΑΣΕ Δούκα
2. Αερωπός Έδεσσας
3. Βριλήσσια
4. RK Maksimir Pastela (CRO)

2oς Όμιλος
1. Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων
2. ΓΑΣ Καματερού
3. Άρης Νίκαιας
4. Talentul Este Cheia (ROU)

Στους Παμπαίδες Β’ τώρα, ο ΑΣΕΔ θα υποδεχτεί στο Duke τους Ολυμπιακό Κερατσινίου, Διομήδη Άργους, Ιωνικό ΝΦ, Άνοιξη, Άρη Νίκαιας, Λεωνίδα, Βριλήσσια, ΑΕΚ 2006, ΑΕΚ 2007 και Αερωπό Έδεσσας με τους ομίλους να διαμορφώνονται ως εξής:

ΠΠ Β

Α Ομιλος
1. Ολυμπιακός Κερατσινίου
2. ΑΣΕ Δούκα
3. Διομήδης Άργους
4. Ιωνικός ΝΦ
5. ΑΣ Άνοιξη Διονύσου
6. ΑΕΚ 2007

Β όμιλος
1. ΑΕΚ 2006
2. Αερωπός Έδεσσας
3. Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων
4. Βριλήσσια
5. Άρης Νικαιας

Αύριο η Οργανωτική Επιτροπή θα ανακοινώσει και επίσημα το πρόγραμμα ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν φέτος σε τρία γήπεδα, στο Δαις, στο Καματερό και στο κλειστό των Βριλησσίων.

Δείτε σε βίντεο την Μάκσιμιρ να κατακτά τον τελικό του Lokomotiva Cup
No comments