Ο Διομήδης νικητής στο ντέρμπι του Δαΐς (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Διομήδης νικητής στο ντέρμπι του Δαΐς (βίντεο)



Την αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε ο Διομήδης, που σε ενα παιχνίδι για γερά νεύρα και με πολλές εναλλαγές στο σκορ, πήρε τη νίκη στο στο κατάμεστο από κόσμο Δαΐς, με σκορ 22-23 επί του Δούκα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικήςτης μεγάλης κατηγορίας

Τα πρώτα 12 λεπτά της αναμέτρησης ήταν μοιρασμένα με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ (6-5), ο Διομήδης όμως εκμεταλλευόμενος την επιθετική δυστοκία του Δούκα «έτρεξε» ένα σερί 0-5 και προηγήθηκε στο 22’ με 6-10, με τον τερματοφύλακα του Ζλατάνο να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έμειναν για δέκα λεπτά χωρίς γκολ, όμως με τους Ντούνη, Μωραΐτη και Κεδέρη μείωσαν στο 26ολεπτό σε 10-11 για να λήξει το ημίχρονο 11-12.

Στην επανάληψη ο τερματοφύλακας του Διομήδη, Νίκος Ζλατάνος συνέχισε να βρίσκεται σε εξαιρετική ημέρα και αυτό έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (15-18, 42ολεπτό) πετυχάινοντας μάλιστα και γκολ από τέρμα σε τέρμα. Οι γηπεδούχοι όμως πίεσαν στην άμυνα και βρίσκοντας τα επιθετικά τους πατήματα, παίζοντας διαρκώς με παίκτη παραπάνω στην επίθεση, ισοφάρισαν σε 21-21 (54’).

Τρία λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων ισοφάρισε και πάλι με γκολ του Κεδέρη (22-22) όμως ο Τσιγαρίδας στο 58’ έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Διομήδη με 22-23. Τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι όμως τον είχαν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων. Ο Ζλατάνος σταμάτησε αρχικά τον Κεδέρη με την απάντηση να έρχεται από τον Κολλύρη που απέκρουσε σουτ του Αργυρού στο 59:24. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Δούκας δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει αφού ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων απέκρουσε το σουτ του Λιόλιου, 20 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ,με το τελικό σκορ να παραμένει 22-23 και τον Διομήδη να πετυχαίνει μια σπουδαία νίκη.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 22-23
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-5, 6-6, 6-9, 9-10, 11-12(ημχ), 13-14, 14-16, 16-18, 17-21, 21-21, 22-23

ΑΣΕ Δούκα (Κωστής Μπούνας):Μωραΐτης 2, Τόμπρος, Παπαπούλιος, Αϊβαλιώτης 2, Πολύδωρος, Μπραουδάκης, Μπαζδέκης, Ταουσάνης 4, Ντούνης 4, Σαμαράς, Λιόλιος 1, Ζιβούλοβιτς 3, Τζανιδάκης, Τσακουλης, Κολλύρης, Κεδέρης 6.

Διομήδης Άργους (Χρήστος Δημήτρουλας): Κρεμαστιώτης 2, Τσιγαρίδας 5, Αρσενασβίλι 3, Παπαντωνόπουλος, Χειβιδόπουλος, Ρουσόπουλος, Αργυρού 2, Τότος 2, Χαντέλης, Χερουβειμ 7, Λαμπρόπουλος, Ζλατάνος 1, Αναγνωστόπουλος, Τσάτσας 1, Δάσκαλος.

Διαιτητές Τσάκωνας-Φωκίτης, Δίλεπτα: 5 – 7 Πέναλτι: 5/8 – 3/3.

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Με την λήξη του αγώνα ο δηλωμένος φροντιστής της Α’ ομάδας Κωνσταντίνος Αλεξίου απευθυνόμενος στον διαιτητή είπε τα εξής: «Πόσα σου σκάσανε σήμερα; Πόσα πήρες;»

O προπονητής του Διομήδη Χρήστος Δημήτρουλας στις δηλώσεις του είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια, σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής. Έχω πει από την αρχή της χρονιάς ότι κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ο Δούκας έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και για αυτό η νίκη είναι σημαντική. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια από το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και όλη την οικογένεια του Διομήδη, στα παιδιά του ομοσπονδιακού προπονητή Θανάση Καρακεχαγιά που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή».

No comments