Σημαντικό διπλό του Αρίωνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σημαντικό διπλό του Αρίωνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς



Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας που επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκορ 23-27, στον αγώνα που έκλεισε την έκτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ανδρών.

Η ομάδα του Αρίωνα έφτασε τους εξι βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Πρωτέα Άρτας στην 5η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, ενω η Καλαμαριά παρέμεινε στην 6η και τους 3 βαθμούς.

Ο Αρίων Πτολεμαΐδας επικράτησε του Απόλλωνα στην Καλαμαριά με σκορ 23-27 για την τέταρτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ανδρών

Πηγή: e-ptolemeos.gr
Ο Αρίων Πτολεμαΐδας επικράτησε του Απόλλωνα στην Καλαμαριά με σκορ 23-27 για την τέταρτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ανδρών.

Πηγή: e-ptolemeos.gr
Ο Αρίων Πτολεμαΐδας επικράτησε του Απόλλωνα στην Καλαμαριά με σκορ 23-27 για την τέταρτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ανδρών.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 23-27
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Παναγιώτης Μιχαηλίδης): Μασούρας, Διώμης, Καράγγελος 4, Ρωμανίδης, Βακουφάρης 1, Αλμπάνης, Πανιόπουλος 4, Δραγάνης 3, Κοπαΐδης 2, Σουγιουλτζής , Μπιτσιάνης 1, Τσακαλίδης, Φωτιάδης, Μπαλέτας, Οικονόμου 5, Μέλιος.

ΑΡΙΩΝ (Πασσιαλής): Τατσίδης, Πασσαλίδης 2, Παναγιωτίδης 8, Αβραμίδης 3, Κόλλιας 1, Ασιανός, Αθανασίου, Ακριτίδης 1, Γιώσκος, Ελευθεριάδης 6, Μουλάκης 1, Παπαχρήστου 8, Κουρίδης.

Διαιτητές: Δελόγλου – Παπαδόπουλος. Δίλεπτα: 6-4. Πέναλτι 2/2 – 0/1.

Οι διαιτητές έγραψαβν στο ΦΑ:
1. Δεν λειτούργησε το ηλεκτρονικό χρονόμετρο του γηπέδου. Χρησιμοποιήθηκαν χειροκίνητα σε σκορ και χρόνο.
2. Στο 59:56 αποβλήθηκε με κόκκινη και μπλε κάρτα ο παίκτης της Α΄ομάδας (Απόλλων Καλαμαριάς) με αριθμό φανέλας 7 για εξύβριση προς τους διαιτητές με τη φράση «είστε καρναβάλια».

No comments