Απερίγραπτη χαρά για την πρώτη τους φορά σε αγώνα Handball Premier (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απερίγραπτη χαρά για την πρώτη τους φορά σε αγώνα Handball Premier (vid)


Μια αξέχαστη εμπειρία είχαν οι παμπαίδες Α' του LARISSA HANDBALL CLUB, που βρέθηκαν την Κυριακή στην Αθήνα για φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο τμήμα του ΑΣΕ Δούκα, ύστερα από πρόσκληση της ομάδας των εκπαιδευτηρίων, στα πλαίσια Του πρωτοκόλλου συνεργασίας που έχουν συνάψει οι δύο ομάδες από την αρχή της σεζόν. 

Οι μικροί αθλητές του Βασίλη Γκουράβα, εκτός του φιλικού αγώνα, είχαν και μια αξέχαστη εμπειρία, αφου παρακολούθησαν την συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ Δούκα και ΠΑΟΚ, που ήταν και η πρώτη τους φορά που είδαν ζωντανά αγώνα Handball Premier. 

Μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα, ο Κώστας Μπούνας και οι αθλητές του Δούκα, υποδέχτηκαν στα αποδυτήρια τον αθλητή της Λάρισας Απόστολο Δοντά, ο οποίος παρακολούθησε την ομιλία και τις οδηγίες του προπονητή των μπλέ προς τους παίχτες του και στη συνέχεια βγήκε μαζί τους στον αγωνιστικό χώρο, συμμετέχοντας και στο ζέσταμα.

Αναμφίβολα ήταν για όλη την αποστολή της Λάρισας μια αξέχαστη εμπειρία. Μπορεί για κάποιους να φαντάζει κοινότυπο, όμως η χαρά των παιδιών στα πρόσωπα τους ήταν απερίγραπτη και δείχνει τη δίψα πού έχουν για το αγαπημένο τους άθλημα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή Βασίλη Γκουράβα για την προσπάθεια που κάνει σε μια "απομονωμένη" για το άθλημα περιοχή και στα παιδιά για την επιμονή τους.







No comments