Μισός τόνος τρόφιμα για την Κιβωτό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μισός τόνος τρόφιμα για την Κιβωτό



Με πολύ χάντμπολ, πολλά χαμόγελα και δεκάδες κούτες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, πραγματοποιήθηκε, η πρωτότυπη εκδήλωση αλληλεγγύης «Παίζουμε χάντμπολ και δίνουμε χέρι στην Κιβωτό» που συνδιοργάνωσαν ο Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου, ο Δήμος Διονύσου και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, με την υποστήριξη της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής, στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, όπως επεσήμανε στον χαιρετισμό της η πρόεδρος της «Κιβωτού του Κόσμου» Σταματία Γεωργαντή και ο σκοπός της πραγματοποίησης αυτού του πρωτότυπου αγώνα χάντμπολ επετεύχθη, όπως ανέφερε ο εκ των διοργανωτών Πρόεδρος του ΑΣΑΔ Μάριος Λουκάτος, καθώς συγκεντρώθηκε περισσότερος από μισός τόνος τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι του οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» στην Άνοιξη Αττικής που φιλοξενεί σήμερα 17 παιδιά.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, καθώς αυτή ήταν ενταγμένη στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα BE ACTIVE, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Πέππα, εκ μέρους του Δημάρχου Διονύσου Διονύση Ζαμάνη.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Νατάσσα Ράγιου. Πριν την έναρξη του συμβολικού αγώνα τιμήθηκαν από το Δήμο Διονύσου οι Ολυμπιονίκες Γιάννης Αρβανίτης (Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Ανδρών Χάντμπολ) και Λάμπρος Παπακώστας (Στίβος) για την προσφορά τους στον Ελληνικό Αθλητισμό, καθώς και ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Beach Handball 2018.

Τιμήθηκαν επίσης, ο εφοπλιστής κ. Αθ. Μαρτίνος από τον Γεν. Γραμματέα της ΟΧΕ Κώστα Σταματιάδη , για την προσφορά του στο άθλημα της χειροσφαίρισης καθώς και η Μάγδα Κεπεσίδου από τον Πρόεδρο του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου Μάριο Λουκάτο για την ανάδειξή της ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Beach Handball 2018 με την Εθνική Ελλάδος.

Τα παιδιά του δήμου Διονύσου και της Κιβωτού έπαιξαν χάντμπολ στα δύο υπαίθρια γήπεδα, διασκέδασαν στο παιδικό πάρτι που οργάνωσαν οι Sakito and Richi Fantasy και απόλαυσαν τον συμβολικό αγώνα στον οποίο συμμετείχαν οι :Σοφία Αγγελάκη (Πρωταθλήτρια Βόλεϊ), Αλέξης Αλβανός (Διεθνής Πρωταθλητής Χαντμπολ –Ολυμπιονίκης), Γιάννης Αρβανίτης (Ολυμπιονίκης- Προπονητής Εθνικής Ελλάδος Χάντμπολ), Δημήτρης Καϊμάς (Δημοσιογράφος ΕΡΑΣΠΟΡ), Χρήστος Κεδέρης (Διεθνής αθλητής Χάντμπολ), Μάγδα Κεπεσίδου (Διεθνής αθλήτρια Χάντμπολ, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Beach Handball και νταμπλούχος Ελλάδος), Μάρκος Κούμαρης (Τραγουδιστής των Locomondo), Νίκος Παγκάκης (Δημοσιογράφος ΣΚΑΙ), Λάμπρος Παπακώστας (Πρωταθλητής Στίβου- Ολυμπιονίκης), Φραγκούλα Παπανικολάου (Διεθνής αθλήτρια Χάντμπολ και νταμπλούχος Ελλάδος), Τζέην Σαμπανίκου (Δημοσιογράφος- Ραδιοφωνική Παραγωγός), Γιώργος Χειμωνέτος (Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας-Μοντέλο), οι Ομοσπονδιακοί προπονητές ανάπτυξης της ΟΧΕ Π. Ιατρούδης, Σ. Αλεπουδέας, Ν. Βαλερεντζής, Κ. Κότσιρας και ο προπονητής του ΑΣΑΔ, Σ. Τοντόροβιτς. Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Συρεπύσιος και η Μάρα Αλεπουδέα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Διονύσου κ.κ. Παναγιώτης Τσούκας, Βασίλης Δαρδαμάνης, και Δημήτρης Ράϊκος, τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταματιάδης και Γιάννης Κωστόπουλος, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Κερατσινίου Γιώργος Οικονόμου, ο Πρόεδρος του ΑΣΟΔ Ασπροπύργου Νίκος Ματθαίου και η ομάδα Παγκορασίδων Β΄ του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου.

Πολύτιμη ήταν η συνεισφορά του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Άνοιξης και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι: ΕΡΤ , ΣΚΑΙ TV , ΕΡΑΣΠΟΡ και τα τοπικά ΜΜΕ «DionysosPress», «Επιλογές» «Τοπικό Βήμα»

Χορηγοί εκδήλωσης : ταβέρνα «ΠΙΠΙΝΙΟΣ» στη Σταμάτα, σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» στην Άνοιξη, συστήματα πυρασφάλειας «ΠΥΡΟΠΡΟΛΗΨΗ» και το catering “ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ» στο Κρυονέρι »

No comments