Προπονητική ημερίδα ανάπτυξης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προπονητική ημερίδα ανάπτυξης


Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, η Α' Ορθοπεδική Κλινική, του ΕΚΠΑ και η Μονάδα Αθλιατρικής, μαζί με το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence διοργανώνουν Ημερίδα Ομοσπονδιακών και Προπονητών Ανάπτυξης ΟΧΕ, με θέμα: «Ολιστική ανάπτυξη των επίλεκτων αθλητών χειροσφαίρισης».
Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, στο Αμφιθέατρο του Ορθοπαιδικού Κέντρου Έρευνας και Εκπαίδευσης «Π.Ν. Σουκάκος», στο ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ».
Η ημερίδα ξεκινάει με χαιρετισμούς από τους διοργανωτές και ομιλία του Διευθυντή Προγράμματος του Sports Excellenece, Γιάννη Ψαρέλη και συνεχίζεται με παρουσίαση του Αναπτυξιακού έργου της ΕΑΠ/ΟΧΕ την περίοδο 2017-2018, καθώς και καθήκοντα- δράσεις των Περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών από τους Παναγιώτη Ιατρούδη (Συντονιστή Ανάπτυξης ΕΑΠ/ΟΧΕ) και Γιάννη Βαρελτζή (Τεχνικό Σύμβουλο). Εν συνεχεία η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΣΕΦΑΑ Μαρία Ψυχουντάκη θα μιλήσει σχετικά με την «Παρακίνηση Νέων Αθλητών από την πλευρά του Προπονητή».
Ο Χάρης Τσολάκης θα αναπτύξει το θέμα: «Αξιολόγηση του προπονητικού φορτίου του νεαρού αθλητή υψηλού επιπέδου-Sports Excellence και Athletes Monitoring».
Την ημερίδα θα κλείσει ο Στρατηγικός Σύμβουλος της ΟΧΕ, υπεύθυνος ανάπτυξης της Γαλλικής Ομοσπονδίας και λέκτορας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ Guy Petitgirard, ο οποίος θα αναφερθεί στις τάσεις στο Παγκόσμιο Χάντμπολ.
Παράλληλα με το πρόγραμμα των ομιλιών θα διεξαχθούν ανθρωπομετρικές και φυσιολογικές μετρήσεις σε επίλεκτες αθλήτριες χειροσφαίρισης ηλικίας 13-14 ετών, ενώ στους γονείς των αθλητών θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος του Sports Excellence και ύστερα θα ακολουθήσει παραγωγική συζήτηση μαζί τους προκειμένου να καταγράφουν εκ νέου οι ανάγκες των παιδιών και των γονέων.

No comments