Τι έκαναν οι Ελληνες του εξωτερικού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τι έκαναν οι Ελληνες του εξωτερικού

 

Γερμανία HBF 
Την ήττα με 32-24 από την Μπλόμπεργκ Λίπε, γνώρισε για την τρίτη αγωνιστική της HBF η Αουερμπαχ της Μάρθας Λογδανίδου που πέτυχε 1 τέρματα. Η Άουερμπαχ εξακολουθεί να βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμούς μέχρι στιγμής.

Σλοβενία WHRL
Η Κρίμ για την δεύτερη αγωνιστική της Women Handball Regional League ηττήθηκε με 29-21 από την Μπουντούτσνοστ του Μαυροβουνίου, με την Τσάκαλου να πετυχαίνει 2 τέρματα.

Πολωνία Superliga
Για την 4η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας στην Πολωνία, η Πιοτρκοβάνιν του Ορφέα Ανδρέου, ηττήθηκε από την Γκόρνικ Ζάμπρζε με 26-28 με τον Έλληνα δεξιό εξτρέμ να μην σκοράρει. Η Πιοτρκοβάνιν παραμένει στην 14η θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς.

Ρουμανία Liga Zimbrilor
Για την 3η αγωνιστική της Liga Zimbrilor η Σουτσεάβα ήρθε ισόπαλη 25-25 με την πρωταθλήτρια Ρουμανίας Ντιναμό Βουκουρεστίου, με τον Έλληνα δεξιό ίντερ να μην σκοράρει. Η Σουτσεάβα βρίσκεται 11η θέση της βαθμολογίας με 1 βαθμό.

Γαλλία Proligue
Για την 2η αγωνιστική της Proligue στη Γαλλία, η Γκρενόμπλ του Γρηγόρη Ιωάννου, ηττήθηκε με 31-35 από τη Σαράν. Ο Έλληνας δεξιός εξτρέμ ήταν πέτυχε 5 τέρματα (3/4 πέναλτι). Η Γκρενόμπλ βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.

Γερμανία 2 BL
Νίκη για την Χαμ του Βύρωνα Παπαδόπουλου που για την 5η αγωνιστική της 2 BL επικράτησε με 27-21 της Ελμπφλόρεντζ. Ο Έλληνας διεθνής σκόραρε 3 τέρματα (2/3 πέναλτι). Η Χαμ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς..

Τουρκία SuperLig
Για την πρώτη αγωνιστική στο Τουρκικό πρωτάθλημα, η Μπάτμαν του Χάρη Μάλλιου, επικράτησε εντός έδρας της Μαλε Πιγιάνγκο με 32-30, με τον Έλληνα περιφερειακό να σκοράρει 4 φορές.

Λουξεμβούργο National Division Herren
Για τη 2η αγωνιστική η Ες των Βασιλάκη (5 τέρματα) και Μπουκοβίνα, έκανε περίπατο με τη Σιφλανζ νικόντας με 19-39.

Εύκολη νίκη για την Κέρχενγκ του Κώστα Γιαννόπουλου, που επικράτησε με 29-37 της Μπέρχεμ που χωρίς τον Χρήστο Τσάτσο που είναι ακόμα σε στάδιο αποκατάστασης, έχει σοβαρά προβλήματα.

Βέλγιο-Ολλανδία Bene League
Για την 2η αγωνιστική της Bene League η Τόνγκερεν του Λευτέρη Σεϊρεκίδη, επικράτησε με 30-22 της Ολλανδικής Hurry Up, με τον Έλληνα περιφερειακό να πετυχαίνει 3 τέρματα.

Ιταλία Α1
Για την 3η αγωνιστική της Α1 Ιταλίας, η Γκαέτα του Μούγιτς ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπρίξεν, με 21-23 με τον Έλληνα περιφερειακό να πετυχαίνει 4 τέρματα. Η Γκαέτα βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς.

Γερμανία 3 Liga
Για τον Βόρειο όμιλο σε αγώνες για την πέμπτη αγωνιστική η Σβερίν του Ευαγγελίδη που πέτυχε 2 τερματα και του Πασσια που σκόραρε μια φορά, πέτυχε εκτός έδρας νίκη επί της Οστσε νίκη με 27-35. Το Ανόβερο- Μπουρνβέντελ επικράτησε με 29-23 της Μπράουσβάιγκ, με τον Μιχαηλίδη να σκοράρει 3 τέρματα. Η Σβερίν βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς (4 αγώνες), ενώ το Ανόβερο- Μπουρνβέντελ στην 12η με 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο Νότιο όμιλο η Ντάσενμπεργκ του Θοδωρή Μεγαλοοικομόμου επικράτησε εκτός έδρας με 23-28 της Φούχσε Μπερλίν 2, με τον έμπειρο πίβοτ να σημειώνει 2 τέρματα. Μετά από 3 αγώνες η Ντάσενμπεργκ βρίσκεται στην 3η θέση με 7 βαθμούς.

Στο Δυτικό όμιλο, για την 5η αγωνιστική, η Νορθάιμερ του Θέμη Ηλιόπουλου, ηττήθηκε με 32-24 από την Κρέφελντ, με τον Έλληνα δεξί ίντερ να μην αγωνίζεται λόγω τραυματισμού. Η Νορθάιμερ βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

No comments