Νέα χρονιά με νέα πρόσωπα και νέους στόχους για τον Δούκα (pic) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέα χρονιά με νέα πρόσωπα και νέους στόχους για τον Δούκα (pic)



Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της ξεκίνησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μια ακόμα απαιτητική χρονιά με υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο περιμένει τον Κωστή Μπούνα και τους παίκτες του, οι οποίοι θα κληθούν να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη αποστολή.

Τη Δευτέρα(06/08) το απόγευμα έγινε η πρώτη συνάντηση των «μπλε» παρουσία του Γενικού Αρχηγού του τμήματος, Θεόφιλου Βάτη και του διοικητικού παράγοντα, Κωνσταντίνου Αλεξίου. Στη διάρκεια της, έγινε μια πρώτη γνωριμία παλαιών και νέων παικτών ενώ ο προπονητής του Δούκα, Κωστής Μπούνας παρουσίασε το αγωνιστικό πρότζεκτ βάση του οποίου θα πορευτεί η ομάδα τη σεζόν 2018-2019.

«Η φετινή αγωνιστική χρονιά ξεκινάει με πολλές αλλαγές σε σχέση με το περσινό μας ρόστερ. Έχουν έρθει αρκετοί καινούριοι αθλητές και η ενσωμάτωσή τους στη φιλοσοφία και τη λειτουργία της ομάδας αποτελεί προτεραιότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις πρώτες επαφές με το σύνολο των αθλητών, καθώς όλοι δείχνουν διάθεση και αποφασιστικότητα για να δουλέψουν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Η προετοιμασία κάθε χρονιά είναι δύσκολη και απαιτητική, αλλά είναι απαραίτητη διαδικασία για να τοποθετηθούν οι βάσεις για την υπόλοιπη χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι μέρα με τη μέρα η ομάδα θα αποκτά ομοιογένεια και θα λειτουργεί βασιζόμενη στη δύναμη του συνόλου», τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΣΕΔ, Κωστής Μπούνας και συνέχισε:

«Ο Δούκας μαζί με το Φίλιππο Βέροιας είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της Handball Premier, και είμαστε υποχρεωμένοι όσοι βρισκόμαστε στο Σύλλογο – από την οποιαδήποτε θέση – να σεβόμαστε την ιστορία και να αγωνιζόμαστε για τη διατήρηση της φήμης του – εντός και εκτός γηπέδου. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους ανθρώπους του αθλήματος καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των «μπλε» περιλαμβάνει διπλές καθημερινές προπονήσεις ενώ το τεχνικό τιμ της ομάδας προγραμματίζει ήδη και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.






No comments