Με Άρη Νίκαιας ξεκινάει τα φιλικά ο Δούκας και ακολουθούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Άρη Νίκαιας ξεκινάει τα φιλικά ο Δούκας και ακολουθούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ



Στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας έχει μπει πλέον η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα, που ανεβάζει καθημερινά στροφές προκειμένου να είναι έτοιμη για το νέο πρωταθλημα της Handball Premier, η σέντρα του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου.

Πιστοί στον προγραμματισμό του Κωστή Μπούνα, παραμένουν οι παίκτες του με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει καθημερινές διπλές προπονήσεις. Ήρθε όμως η ώρα για τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα με τον τεχνικό των «μπλε» να έχει έτοιμο και το πλάνο των φιλικών προετοιμασίας.

Η αρχή θα γίνει το προσεχές Σάββατο (25/08) όπου τον Δούκα τον περιμένει το πρώτο του τεστ με αντίπαλο τον Άρη Νίκαιας, που επέστρεψε μετά από έναν χρόνο απουσίας στην Handball Premier.

Το φιλικό θα δοθεί στο αθλητικό κέντρο Δαις και πέρα από τις πρώτες αγωνιστικές εντυπώσεις της ανανεωμένης ομάδας, οι παίκτες του Κωστή Μπούνα θα… ξεμουδιάσουν μετά από 20 ημέρες σκληρής προετοιμασίας.

Ο «φιλικός επαναληπτικός» με τον Άρη Νίκαιας θα δοθεί τέσσερις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη (29/08) στις 19.00, αυτή τη φορά όμως στη Νίκαια.

Τα φιλικά όμως δεν σταματούν εδώ για τον ΑΣΕΔ καθώς ο Κωστής Μπούνας έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους προπονητές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και έχει προγραμματίσει δυνατά τεστ για τους παίκτες του.

Βέβαια, αυτά θα δοθούν μόλις οι δυο ομάδες επιστρέψουν από Σκόπια και Σερβία αντίστοιχα, όπου θα μεταβούν για να συμμετάσχουν σε διεθνή τουρνουά.

No comments