Τελευταία νέα

«Στα μέσα Δεκεμβρίου να είμαστε στο φόρτε μας»Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των τριών φιλικών αγώνων αυτής της εβδομάδας προετοιμασίας, με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει κατ' αρχήν τον Αερωπό Έδεσσας του οποίου επικράτησε με 33-29 και στη συνέχεια σε δύο φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα την Pelister ένα νικηφόρο με 28-21, ενώ στο δεύτερο ηττήθηκε με 28-31.

O προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ, Στέλιος Σεϊρεκίδης, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για το πρωτάθλημα:

«Αρχικά, να ευχηθούμε υγεία σε όλους τους αθλητές... Στο πρωτάθλημα θα παίξουμε με όλες τις ομάδες, το ζήτημα όμως είναι να είμαστε έτοιμοι και σε πολύ καλή κατάσταση στα μεγάλα παιχνίδια και στα play-offs. Επομένως, θα επιδιώξουμε να είμαστε έτοιμοι στα μέσα του Δεκεμβρίου, οπότε και είναι τα πιο δυνατά παιχνίδια για εμάς. Παρ' όλα αυτά, οφείλουμε πάντα να είμαστε σε ένα πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας.

Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα ακόμη πιο δυνατό απ' ό,τι πέρυσι, έχουν ενισχυθεί όλες οι ομάδες... Θεωρώ πως με την ενίσχυση των όλων των ομάδων, το πρωτάθλημα θα είναι ποιοτικό και θα προσφέρει ωραίο θέαμα... Άλλωστε, μέσα από την ενδυνάμωση και ενίσχυση του πρωταθλήματος, βήμα - βήμα θα καταφέρουμε να δείξουμε την ποιότητα του ελληνικού χάντμπολ...».

No comments