Με δύο πρόσωπα η Κ18 επικράτησε της Λιθουανίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με δύο πρόσωπα η Κ18 επικράτησε της Λιθουανίας



Στο προτελευταίο της παιχνίδι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων της Γεωργίας η Εθνική μας ομάδα νίκησε 24-19 την Λιθουανία και αύριο το πρωί (09:00) θα παίξει με την Εσθονία για την 9η θέση του τουρνουά.

Αγωνιστικά η ελληνική ομάδα είχε δύο πρόσωπα. Κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκε με 9-15 έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Παπαντωνόπουλο που αναδείχτηκε παίχτης του αγώνα και τον Παπαβασίλη που πέτυχε 9 τέρματα. Στην επανάληψη οι Έλληνες παίχτες φαίνεται να επαναπαύτηκαν γεγονός που έδωσε το δικαίωμα στους Λιθουανούς να μειώσουν στο ενα τέρμα στο 51'. Παρόλα αυτά, η ομάδα μας διατήρησε την ψυχραιμία της, για να φτάσει στη νίκη με σκορ 19-24.

"Οι Λιθουανοί έπαιξαν εναντίον μας με 7 παίκτες και έπρεπε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα στην άμυνά μας εναντίον 7 παικτών όλη την ώρα. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το καταφέραμε και σημειώσαμε κάποια εύκολα τέρματα. Είχαμε το μυαλό μας σε αυτό το παιχνίδι και θα δούμε σε τι θα επικεντρωθούμε στον αυριανό αγώνα. Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν εξαιρετικά καλό, σε ένα χρονικό διάστημα ήμασταν τελείως εκτός αγώνα" τόνισε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης.

Ο Παπαντωνόπουλος λαμβάνει το βραβείο του παίχτη του αγώνα από τον παλιό παίχτη των Βριλησσίων και του Κορωπίου Λεβαν Γκελασβίλι


ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 19-24
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Τομκεβίτσιους 6, Λαπνιάουσκας 3, Σκόμπας 2, Βαλεντουκεβίτσιους 3, Σινκεβίτσιους 2, Μαρκιαβίτσιους 1, Μοντβίλας 1, Γκρουσάουσκας, Ίμπολις, Τζιοζιόνις, Πακαλνίσκις, Πάλσκις, Σάκαλις, Σαρκάνας, Ταβρούκας.
ΕΛΛΑΣ: Αγαθόνικος, Αθανασιάδης 1, Μπόσκος 3, Δεληχρήστος 2, Ελευθεριάδης, Γεωργαλής, Μαρκατάτος 1, Μίγγας, Παπαδόπουλος, Παπαντωνόπουλος 2, Παπαβασίλης 9, Ρουσόπουλος, Τρούλος, Τσάκαλος, Τσιγαρίδας 3, Τζίμπουλας 3.
Διαιτητές: Ράους – Λίνστερ (Λουξεμβούργο). Δίλεπτα: 3-5. Πέναλτι: 2/5 – 5/7

No comments