Σημαντικές προσθήκες στον Λεωνίδα. Πιθανή μεγάλη συγχώνευση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σημαντικές προσθήκες στον Λεωνίδα. Πιθανή μεγάλη συγχώνευση



Καυτό εξελίχθηκε το καλοκαίρι για τον Α.Ο.Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας είχαν μιλήσει για μια καινούρια μέρα. Η αρχή έγινε με τον ερχομό του Παναγιώτη Μεσσηνη στην τεχνική ηγεσία μια μεγάλη και αποτελεσματική κίνηση όπως υποστηρίζουν στον σύλλογο.

Η συνεργασία του νέου τεχνικού με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Δημήτρη Αθανασιάδη, είχε ως αποτέλεσμα, ο περσινός κορμός της ομάδα να παραμείνει και τη νέα χρονιά πλην του τερματοφυλακα του Ξηρού Γιάννη που μετακόμισε στην Νέα Ιωνία.

Τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται εκ νέου στην ομάδα τον Αγίων Αναργύρων ο δεξιός εξτρέμ Βασίλης Μακρυγιάννης και ο τερματοφυλακας Χρήστος Σοφικίτης, για τους οποίους ανανεώθηκε ο δανεισμός τους από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, από τον οποιο αποκτήθηκε και ο 20χρονος περιφερειακός Ανδρέας Κουτσόπουλος που πέρυσι είχε παραχωρηθεί στα Βριλήσσια.

Μετά από δύο χρόνια προσπαθειών για την απόκτηση του, είναι πλέον γεγονός η μεταγραφή του δεξιού ίντερ Αντώνη Βεζύρη, με χρόνια θητείας στον Ιωνικό, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στα Βριλήσσια.

Στον σύλλογο έρχονται επίσης, ο πιβοτ Παναγιώτης Ακριδόπουλος από την Νέα Ιωνία και ο τερματοφύλακας Άγγελος Χρόνης από τα Βριλήσσια.

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται στους Αγιους Αναργύρους με συμφωνίες που θα φέρουν την ομάδα σε διαφορετικό επίπεδο καθώς η ομάδα έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων. για την ένταξη της στον σύλλογο (η μετάβαση θα χρειαστεί κάποιο διάστημα) ανεβάζοντας την δυναμική του συλλόγου και του Δήμου που πλέον θα έχει ποδόσφαιρο μπάσκετ Βόλεϋ χάντμπολ και ρυθμική γυμναστική μαζεμένα σε ένα γίγαντα σύλλογο 1100 αθλητών.

"Τα καλύτερα θα έρθουν όταν θα ήμαστε έτοιμοι να ανακοινωσουμε και το μεγάλο μας όνειρο που δεν είναι άλλο από το κλειστό γήπεδο χάντμπολ στην περιοχή και συγκεκριμένα στο" Μάνος Ξυδους" στο κέντρο των Αγίων Αναργυρων" αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου. Για το συγκεκριμένο θέμα γίνονται συντονισμενες ενέργειες από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων κ. Μαλτεζου και της ομάδος και οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

No comments