Τελευταία νέα

Και η ΧΑΝΘ στο πλευρό των πληγέντωνΗ  Χ.Α.Ν.Θ. στην πρωτοφανή τραγική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας, εκφράζει την βαθιά της θλίψη και την ειλικρινή της συμπαράσταση προς τους πληγέντες. Με αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, ενεργοποιήθηκε άμεσα με στόχο να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των πυρόπληκτων.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας, η Χ.Α.Ν.Θ. καλεί τα μέλη της να προσφέρουν αίμα  στα Κέντρα Αιμοδοσίας και προσφέρει  φιλοξενία στις κατασκηνώσεις της στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Νυμφαίου σε 50 παιδιά που προέρχονται από πληγείσες οικογένειες του Δήμου Μαραθώνα και του Δήμου Ραφήνας.

Παράλληλα, οι συνεργάτες Ψυχολόγοι  των προγραμμάτων της Αδελφότητας,  θέτουν τις υπηρεσίες τους στη διάθεση των πολιτών που χρειάζονται υποστήριξη. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους: Χρήστος Αραμπατζής (κιν, 6944 52 85 09), Λίζα Μυλωνά (κιν. 6988 60 10 75).

Σε αυτές τις τραγικές στιγμές, είναι ώρα για ουσιαστική δράση και ενεργοποίηση. Η Χ.Α.Ν.Θ., παραμένει σε επικοινωνία με την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας  Αττικής και μέσω του Δήμου Θεσσαλονίκης  με την Περιφέρεια Αττικής και τους Δήμους που επλήγησαν και  είναι έτοιμη, με τη συμβολή όλων των εθελοντών, των μελών και των στελεχών της να βοηθήσει με όσα μέσα διαθέτει στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας για όσο χρειαστεί.


No comments