Τα πρώτα λόγια Κωστακίδη και Γιόσμου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα πρώτα λόγια Κωστακίδη και Γιόσμου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ





Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Παντελή Κωστακίδη για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο έμπειρος 28χρονος αριστερός εξτρέμ, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να μετακομίσει από τον Πειραιά στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τα «ασπρόμαυρα». Ο Παντελής Κωστακίδης δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχουμε υγεία. Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι υψηλοί, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ενώ επιπλέον οι δικοί μου προσωπικοί στόχοι ταυτίζονται με της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε! Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε!»

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Σωτήρη Γιόσμου, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο 27χρονος πίβοτ την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν με τον Διομήδη Άργους και ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης και προσωπικά του Προέδρου, του Εφόρου κ. Γρηγόρη Πετρίδη και του Team Manager της ομάδας κ. Γρηγόρη Νατσιόπουλου ολοκληρώθηκε η απόκτηση του αθλητή για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Σωτήρης Γιόσμου, κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αναμφίβολα είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία ανταποκρίνεται και στις δικές μου βλέψεις. Σαφέστατα, όταν μιλάμε για μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα λιγότερο από το να πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να δώσω το 100%, ώστε η ομάδα να πάρει ό,τι της αναλογεί και της αξίζει και να φτάσει στην κορυφή.»

No comments