Ισοπαλία με την Κ20 της Πορτογαλίας και αποκλεισμός από τους Μεσογειακούς για την ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ισοπαλία με την Κ20 της Πορτογαλίας και αποκλεισμός από τους Μεσογειακούς για την ανδρών



Αποκλείστηκε από τους προημιτελικούς των 18ων Μεσογειακών Αγώνων της Ταραγόνα η Εθνική Ανδρών, η οποία στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της για τον 3ο όμιλο, αναδείχθηκε ισόπαλη 28-28 απέναντι στην Πορτογαλία, που αγωνίζεται στη διοργάνωση με την ομάδα Κ20.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα -που ήθελε μόνο νίκη προηγήθηκε με διαφορά τεσσάρων τερμάτων (26-22) οχτώ λεπτά (52’) πριν τελειώσει ο αγώνας, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατήσει την πρωτοπορία στο σκορ μέχρι το τέλος με τους Πορτογάλους να ισοφαρίζουν με τον Μοντέιρο και να παίρνουν την πρόκριση, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Η Εθνική μας ομάδα είχε την ευκαιρία να πάρει την νίκη- πρόκριση, αλλά ο τερματοφύλακας των Πορτογάλων σταμάτησε το πέναλτι του Κεδέρη σε… νεκρό χρόνο, ενώ με την «γαλανόλευκη» να έχει συνολικά 2/6 από τα 7 μέτρα!

ΕΛΛΑΔΑ- ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 28-28 (14-13 ημχ.)
ΕΛΛΑΔΑ: Στίγγας, Κράλλης, Μιχαηλίδης, Μάλλιος 3, Κρητικός 6, Πασσιάς, Μπουκοβίνας, Κεδέρης 5, Καραμπουρνιώτης, Δομπρής, Τσίλης 5, Κυριάκου 3, Ηλιόπουλος 3, Παπαδιονυσίου 3, Γουργούμης, Καλόμοιρος.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Βαλέριο, Βιέρα 3, Σοάρες, Σίλβα 7, Μεντόσα, Γκασπάρ, Φράντε 7, Φερντάντες 2, Ριμπέιρο 3, Περέιρα, Μοντέιρο 1, Νέκρουσετς, Γκόμες 2, Ρέις 2, Πεισότο 1.
Δίλεπτα: 6-5, Πέναλτι: 2/6-2/2

No comments