Για τη νίκη άνοδο Φαίακας και Πυλαία. Κοσμοσυρροή στο ΕΑΚ Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για τη νίκη άνοδο Φαίακας και Πυλαία. Κοσμοσυρροή στο ΕΑΚ Κέρκυρας



Στην Κέρκυρα θα κριθεί σήμερα το απόγευμα το ενα εισιτήριο για την άνοδο στην Handball Premier. Ο γηπεδούχος Φαίακας και η Πυλαία θα αναμετρηθούν σε εναν αγώνα δίχως αύριο, αφού ο νικητής θα κάνει το 2-1 στις νίκες, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 ανδρών, που σημαίνει αυτόματα την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν τη βοήθεια του κόσμου τους που αναμένεται να κατακλύσουν το ΕΑΚ Κέρκυρας, ώστε να δώσουν την ώθηση στην ομάδα τους να πετύχει τη νίκη που θα σημάνει την ιστορικότερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου, που θα είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στα χρονικά του συλλόγου.

Από την άλλη η Πυλαία, την οποία θα συνοδεύσουν στην Κέρκυρα αρκετοί φίλοι της ομάδας, θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία ύστερα από τη νίκη με 23-17 στο παιχνίδι της Μίκρας, με στόχο τους δυο βαθμούς, που θα την επιστρέψουν στη Handball Premier, ύστερα από ενα χρόνο απουσίας.

Η μεγάλη αναμέτρηση του ΕΑΚ Κέρκυρας θα ξεκινήσει στις 18:00, με διαιτητές τους διεθνείς Τζαφερόπουλο-Μιχαηλίδη και παρατηρητή το μέλος της ΚΕΔ/ΟΧΕ και διεθνή παρατηρητή Γιάννη Μεϊμαρίδη.

No comments