Το "PROponisis" συνεργάτης Strength & Conditioning της Εθνικής Παίδων (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το "PROponisis" συνεργάτης Strength & Conditioning της Εθνικής Παίδων (vid)



Την Κυριακή, 22 Απριλίου, το βόρειο κλιμάκιο της Εθνικής Παίδων επισκέφθηκε το αθλητικό κέντρο "PROponisis", που βρίσκεται στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και οι αθλητές πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιώργου Χρυσάφη.

Σε πρώτη φάση ο κ. Χρυσάφης θα έχει την ευθύνη της βελτίωσης στη φυσική κατάσταση του συνόλου των αθλητών της Εθνικής παίδων με εξατομικευμένα προγράμματα και με βάση τις πρόσφατες εργομετρικές εξετάσεις τους. Η συγκεκριμένη συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της στελέχωσης του επιτελείου της Εθνικής παίδων και του σχεδιασμού που έχει καταρτιστεί.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όσα δήλωσαν ο Γιώργος Χρυσάφης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γεωργιάδης στην κάμερα της OXE TV, αλλά και πλάνα από την προπόνηση των αθλητών στο "PROponisis".

Τι είναι το Proponisis
Το ολοκληρωμένο σύστημα προπόνησης, το Proponisis Training System (P.T.S.) που ανέπτυξε η Αll about training and sports IKE αποτελεί τη νέα προπονητική πρόταση στο χώρο του επαγελματικού αλλά και ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ιδρύθηκε το 2014 στη Θεσσαλονίκη και ήρθε για να συνδυάσει τα σύγχρονα προπονητικά δεδομένα με την 20ετή βιωματική και προπονητική εμπειρία των Γιώργου Χρυσάφη και Βασίλη Βαρδή. Με την προπονητική καθοδήγηση τους αναλύθηκαν οι εξατομικευμένες ανάγκες του σύγχρονου αθλητή και σχεδιάστηκαν πρωτόκολλα ανάπτυξης των αθλητικών δεξιοτήτων τους (δύναμη, εκρηκτική δύναμη-πρώτο βήμα, ισορροπία, ευκινησία, ταχύτητα αντίδρασης), στοιχεία που αποτελούν θεμελιώδεις αξίες σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα και καθορίζουν την αθλητική επίδοση.

Σε έναν άλλο πυλώνα δράσης αλλά με την ίδια επαγγελματική φιλοσοφία, η Proponisis αναλαμβάνει την προετοιμασία των μαθητών που είναι υποψήφιοι για εισαγωγή σε ΤΕΦΑΑ, Στρατιώτικές Σχολές και σχολές Αστυνομίας και Λιμενικού Σώματος, πάνω στα πρότυπα της προπόνησης αθλητών στίβου και υγρού στίβου.

Τέλος σε συνεργασία με κορυφαίους γιατρούς και φυσικοθεραπευτές αναλαμβάνει την αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών με θεαματικά αποτελέσματα στη γρήγορη και ασφαλή επάνοδο του αθλητή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το Proponisis θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://proponisis.com

No comments