Α2 ανδρών: Πήρε το δίποντο στο Βόλο ο Λεωνίδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Πήρε το δίποντο στο Βόλο ο Λεωνίδας

Νίκη στο Βόλο για τον Λεωνιδα Αγίων Αναργύρων σε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη στην μεγαλύτερη διάρκεια του και από τις δύο ομάδες.

Ο Λεωνίδας επέβαλε το ρυθμό του αλλά ο Κένταυρος βρισκόταν συνεχώς κοντά στο σκορ με το ημίχρονο να λήγει 9-12. Στο δεύτερο ημίχρονο η πιεστική άμυνα των φιλοξενουμενων τους έκανε να βγουν στην κόντρα και με όπλο τους τον αιφνιδιασμό, κατάφεραν να διατηρήσουν μια διαφορά ασφαλείας και να πάρουν τη νίκη με 20-25.

Ο προπονητής του Λεωνίδα Δημήτρης Αθανασιάδης στις δηλώσεις του για το παιχνίδι
ανέφερε: "Ήρθαμε μόνο για την νίκη στο Βόλο ξέραμε ότι δεν ήμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε, Προερχομασταν από την διακοπή που κάθε άλλο παρά καλό μας έκανε αφού δεν καταφέραμε να δουλέψουμε όπως θα θέλαμε. Την τελευταία βδομάδα μπήκαμε σε ένα ρυθμό παίζοντας τρία φιλικά δείχνοντας κακό πρόσωπο, το ίδιο κακό πρόσωπο δείξαμε και σήμερα οπότε η νίκη αυτή έχει διπλή σημασία, είναι μια καθαρά επαγγελματική νίκη που έδωσε δύο πολύτιμους βαθμούς. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας ακολούθησε και στο Βόλο δείχνοντας ότι οι Άγιοι Ανάργυροι ζουν και αναπνέουν για το χάντμπολ."

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ- ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 20-25
5λεπτα 3-1,3-4,5-7,6-8,7-12,9-12 ημίχρονο 10-14,12-15,14-17,16-20,17-22,20-25 τελικο

ΑΓΡΙΑ  ΒΟΛΟΥ (Ι.Ζήκος): Κρατήρας (5),Μακρής(5),Κουριδης, Δρενοβιαδης(1), Κισκηρας, Οικονόμου (1), Καρανάσιου(3), Καραπαναγιώτης, Κρανιώτης (3), Καποτάς, Μιχαηλίδης, Σαμαράς, Αρβανιτίδης (2)
Α. Ο. ΛΕΩΝIΔΑΣ (Δ. Αθανασιάδης): Μακρυγιάννης (7), Παράσχης (3),  Προκοπίου, Μανδυλαρας, Ξηρός, Τσέλος , Οικονομίδης(2), Σοφικίτης, Λεμπέσης(3), Γκίκας(2),Γθαννακουρας, Θάνος(3), Καραμαγκελας (5), Μανδηλαράς, Βασιλείου 
Διαιτητές Γράψας-Κυριακού, Δίλεπτα 7-2 Πέναλτι 1/1-4/3

No comments