"Εκτέλεσε" τη μόνιμη πρωταθλήτρια Μπεσίκτας ο Μάλλιος (ηχητικό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Εκτέλεσε" τη μόνιμη πρωταθλήτρια Μπεσίκτας ο Μάλλιος (ηχητικό)

Με τον Χάρη Μάλλιο να είναι μεγάλος πρωταγωνιστής, Νιλουφέρ Μπούρσα επικράτησε της μόνιμης πρωταθλήτριας Τουρκίας, Μπεσίκτας, με σκορ 27-26, με τον έλληνα διεθνή να σκοράρει 7 φορές, σε εναν αγών που κρίθηκε με γκολ του Πορτογάλου αριστερού εξτρέμ Σερχιο Μπάρος, μόλις 20 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Μάλιστα η νίκη αυτή έγινε πρώτο θέμα στα αθλητικά του CNN Turk

Η Νιλουφέρ Μπούρσα ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς πίσω από την επόμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, Γκόζτεπε που έχει το απόλυτο με 8 πόντους.

Ο Χάρης Μάλλιος μλώντας αποκλειστικά στο Greek Handball αμέσως μετά το παιχνίδι ανέφερε:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, η μεγαλύτερη στην ιστορία αυτού του Συλλόγου. Νομίζω ότι ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας. Το πιστέψαμε από την αρχή μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε. Αυτή η νίκη δείχνει ότι ομαδα μας αρχίζει να αλλάζει επίπεδο και μπαίνει πλέον στο γκρουπ των ισχυρών δυνάμεων του τούρκικου πρωταθλήματος. Σήμερα θα το απολαύσουμε όμως από αύριο τα κεφάλια μεσα και πάλι γιατι το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.».


No comments