Παλάσκας: «Πρώτα η ΧΑΝΘ, μετά το ευρωπαϊκό ματς» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παλάσκας: «Πρώτα η ΧΑΝΘ, μετά το ευρωπαϊκό ματς»

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ Ξυνή πέρασε και πλέον ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην ΧΑΝΘ, με τον Απόστολο Παλάσκα να μιλάει στο PAOK24 για την συνέχεια. Ο έμπειρος αθλητής του Δικεφάλου στάθηκε στα όσα έγιναν στο ΔΑΚ Ευόσμου ενώ μίλησε για το ματς της προσεχής Τετάρτης κόντρα στην ΧΑΝΘ. Παράλληλα αναφέρθηκε στην επίσκεψη των αθλητών της ομάδας στο Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο ΕΑΕ Κωφών και Βαρηκόων Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Αρχικά σχολίασε ότι: «Το παιχνίδι ήταν περίπου όπως το περιμέναμε, δυνατό
μεγάλο ντέρμπι σε όλη την διάρκεια. Όπως φαίνεται και εμείς και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα, προσφέραμε όσο καλύτερο θέαμα μπορούσαμε αν και το παιχνίδι ήρθε νωρίς όπου οι ομάδες ακόμα δεν έχουν πιάσει ρυθμό».

Πρόσθεσε πως: «Πλέον προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι, ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, ευχαριστούμε τον κόσμο για την μεγάλη στήριξη, αν συνεχιστεί αυτό σε όλα τα ματς θα ανέβει και το επίπεδο του πρωταθλήματος».

Σχετικά με το ματς κόντρα στην ΧΑΝΘ: «Είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, μια ομάδα που δεν έχει κάτι να χάσει, θα διεκδικήσει το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και συνεχίζουμε».

Για το αν θα είναι πιο ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα: «Από αυτά που βλέπω το πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό, ενισχύθηκαν οι ομάδες όπως είδαμε. Σίγουρα τα φαβορί πέρα από εμάς είναι η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός όπως λένε όλοι, ωστόσο είναι και οι ομάδες που μόνιμα είναι δυνατές όπως ο Διομήδης, ο Δούκας. Αυτό όλο κάνει ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Θα έχουμε ωραία παιχνίδια φέτος και θα κριθούν όλα στο τέλος της χρονιάς και στο ποιος θα είναι περισσότερο φορμαρισμένος σε εκείνο το σημείο».

Για τον ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο: «Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο αλλά και για τους αθλητές η συμμετοχή στην Ευρώπη. Θα το δούμε και εκείνο το ματς αλλά πρώτα η ΧΑΝΘ. Έχουμε θεωρητικά το πρώτο λόγο και το κίνητρο βέβαια αλλά χρονικά έχουμε αγώνα πρώτα στο πρωτάθλημα».

Σχετικά με την επίσκεψη των αθλητών της ομάδας στο Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο ΕΑΕ Κωφών και Βαρηκόων Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

«Ήταν μια κίνηση λόγο της ημέρας, για να δείξουμε στα παιδιά κάποια πράγματα από το άθλημα, να δουν κάτι διαφορετικό. Ήταν μεγάλη η χαρά μας που βρεθήκαμε εκεί. Είναι καλό να βρισκόμαστε δίπλα τους, να τους βοηθάμε έστω και με αυτόν τον τρόπο».

Πηγή: paok24.com Επιμέλεια: Γιάννης Παρασκευαϊδης

No comments