Θέλει ανάλογη πορεία ο Λεωνίδας - Το φετινό ρόστερ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θέλει ανάλογη πορεία ο Λεωνίδας - Το φετινό ρόστερ

Με όνειρα και ελπίδες για ανάλογη πορεία με την περσινή θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, ο Α.Ο.Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, συνεχίζοντας να αναβαθμίζει τόσο την ανδρική όσο και τις ακαδημίες του κάνοντας αλλαγές που θα δώσουν νέο αέρα στις προσπάθειες που κάνουν στους Αγίους Αναργυρους για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Αθανασιάδη που θα είναι στον πάγκο της ομάδος για δεύτερη συνεχή χρονιά, έκλεισε τον κύκλο της προετοιμασίας, δίνοντας πολλά και δυνατά φιλικά και αυτή την στιγμή έχει την προσόχη της στραμμένη στο
πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Κένταυρο Αγριάς Βόλου, το Σάββατο στις 18:00 στο κλειστό του Καματερού.

Ο προεδρος κ. Παραράς και το επιτελείο του σε συνεργασία με τον προπονητή έδωσαν την ευκαιρία σε αθλητές της ομάδας που συμμετείχαν στα πετυχημένα τελευταία χρόνια να κάνουν το βήμα παραπάνω παίρνοντας μεταγραφές στην Α1 η και σε ομάδες που διεκδικούν την άνοδο σε αυτή καταφέρνοντας παράλληλα να καλύψουν τα κενά με αξιόλογους παίχτες.

"Καλή αρχή να έχουμε όλοι χωρίς τραυματισμούς για τους αθλητές. Έφτασε η ώρα που η αθλητές περιμένουν περισσότερο απο ολους ύστερα απο μια κοπιαστική προετοιμασία ενάμιση μήνα γεμάτη ένταση,φιλικά και ιδρώτα. Πιστέυω οτι παρά τις αρκετές αλλαγές στο ρόστερ ο κορμός της ομάδας παρέμεινε ίδιος και σε συνδυασμό με τις κατάλληλες προσθήκες η ομαδα μου θα παρουσιαστεί έτοιμη για την αρχή του πρωταθλήματος στο οποίο ειναι φυσικό παιχνίδι με παιχνίδι να δένει και περισσότερο. Οσον αφορά το πρωτάθλημα προβλέπεται να εχει αρκετό ενδιαφέρον σιγουρα υπάρχουν φαβορί και ομάδες αρκετές που θα παλέψουν οπως και πέρσι για μια θέση στην τετράδα,αυτός ειναι και ενας ρεαλιστικός στόχος για την ομάδα μας θέλοντας να επαναλάβει την περσινή επιτυχία και γιατι όχι βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά να πάρει και κατι καλύτερο. Εύχομαι να γίνουν καλα παιχνίδια ο κόσμος να τα χαρεί και εμεις να συνεχίσουμε να ευχαριστουμε τον δικο μας κόσμο που γεμίζει σχεδόν πάντα το γήπεδο με νίκες και καλές εμφανίσεις." τ'ονισε ο τεχνικός του συλλόγου Δημήτρης Αθανασιάδης.

Ήρθαν:
Ξηρός (τερμ) Κλειτσίκας (εξτρεμ) Λεμπέσης (περιφ.) Μαρούδας (περιφ.) Μακρυγιάννης (εξ-περιφ) Καραμαγκέλας (εξτρεμ)

Ανανέωσαν:
Ξυχαλίδης (τερ) Σοφικίτης (τερμ) Γουναράς (εξτρεμ), Παράσχης Γιαννακούρας Τσέλος Μανδυλαράς, Βασιλείου, Γκίκας, Μανώλης, Μηνιώτης, Οικονομίδης, Θάνος, Προκοπίου, Κουλελές.

Αποχώρησαν:
Αντωνιάδης (Πανελλήνιος) Μπίλος (Νέα Ιωνία) Πιτερός (Καματερό) Κολλύρης (Πανελλήνιος) Τσαγκούλης (Βριλήσσια) Ράμμος (Νέα Ιωνία) Γιαννόπουλος (Βριλήσσια) Τουλούμης (Έσπερος) Τσακούλης (Πανελλήνιος) Τσαούσης (Τελαμώνας) Φίλης (Ολυμ. Κερατσινίου) Μουλιάτος (Άρης Νίκαιας)


No comments