Ερυθρόλευκος ο Σκρόμπιτς - Αγώνας δρόμου για να παίξει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ερυθρόλευκος ο Σκρόμπιτς - Αγώνας δρόμου για να παίξει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τα ερυθρόλευκα θα φοράει ο Νίκολα Σκρόμπιτς για την επόμενη χρονιά. Ο 25χρονος Σέρβος δεξιός ίντερ δοκιμάστηκε από τον Γιώργο Ζαραβίνα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα ο προπονητής του Ολυμπιακού να εισηγηθεί την απόκτηση του.


Ο Σκρόμπιτς που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου, μετά και το πλήγμα με τον Ασβεστά που θα απουσιάσει γι αρκετό καιρό, αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμα βοήθεια στη
θέση του δεξιού ίντερ, όπου δεσπόζει ο Αλέξης Αλβανός.

Από την πλευρά τον ερυθρολεύκων, έχει ξεκινήσει αγώνας δρόμου, για να σταλεί η έγκριση από το Ομάν προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία ώστε να εκδοθεί προς την ΟΧΕ το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφήςκαι ο παίχτης να προλάβει να αγωνιστεί στο απόλυτο ντέρμπι της Παρασκευής με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού στο osfp.gr ο Νίκολα Σκρόμπιτς τόνισε τα εξής: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος με τεράστια οργάνωση και επιτυχίες σε όλα τα σπορ. Είναι πολύ καλό για εμένα και την καριέρα μου το γεγονός ότι εντάσσομαι στο δυναμικό της ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και στα παιχνίδια για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

No comments