Στους κορυφαίους ο Ιωάννου. "Είμαι στη διάθεση της ΟΧΕ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στους κορυφαίους ο Ιωάννου. "Είμαι στη διάθεση της ΟΧΕ"

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η τελευταία πολύ καλή εμφάνιση του Έλληνα Γρηγόρη Ιωάννου στην Γαλλία. Ο διεθνής δεξιός εξτρέμ με την ανδρών Κ21, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα της 4ης αγωνιστικής, της Pro Ligue, ύστερα από την εξαιρετική του εμφάνιση με την Ποντόλ απέναντι στην Νανσύ, όπου πέτυχε 8 τέρματα με 100% ευστοχία, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 31-32 και να παραμείνει στην κορυφή της Pro Ligue.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η καλύτερη επτάδα της κάθε αγωνιστικής,
αναδεικνύεται από τους ίδιους τους αθλητές μέσα από τον σύνδεσμο επαγγελματιών αθλητών χειροσφαίρισης (AJPH) και αυτή την εβδομάδα ο Έλληνας εξτρέμ κέρδισε με την εμφάνισή του την θετική τους ψήφο.

"Είχαμε ένα δύσκολο ματς με τη Νανσί αλλά καταφέραμε και πήραμε το αποτέλεσμα. Βρήκαμε λύσεις στη δεξιά πλευρά όπου κατάφερα να αναδειχθώ. Έχουμε μια νεανική ομάδα. Το κλίμα είναι πολύ καλό μεταξύ προπονητή διοίκησης και παικτών κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Τώρα προετοιμαζόμαστε και για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για το κύπελλο στο τέλος του μήνα το οποίο θα είναι ένα καλό τεστ για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Πέρα απ' αυτά, παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και είδα ότι με την είσοδο του Ολυμπιακού, έχει ενδυναμωθεί αρκετά. Είμαι στη διάθεση των ανθρώπων της ΟΧΕ και εύχομαι καλή σεζόν σε όλους τους αθλητές και προπονητές" τόνισε ο Γρηγόρης Ιωάννου

No comments