Ιστορική ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό ΣΦΠ - Όμιλος Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ιστορική ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό ΣΦΠ - Όμιλος Ξυνή

Επί Τσεχικού εδάφους ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή  ενόψει της έναρξης των  ευρωπαϊκών υποχρεώσεων με την Τάλεντ Πλζεν. Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα Παρασκευή (1/9) στις 21:00 το πρώτο από τα δυο (εκτός έδρας) παιχνίδια για το EHF Cup (ο επαναληπτικός την Κυριακή, 3/9, 18:00 και πάλι στην Τσεχία) με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Με προπόνηση που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης (31/8) στο γήπεδο της
Πλζεν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πειραιωτών.
Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Τσακνής, Κωστακίδης, Τζήρας, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Στούμπης, Κάνδυλας, Σανίκης, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Φάμπατς, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης. Εκτός έμειναν οι Παπαδόπουλος, Λεωνίδας, Λιόλιος, Ασβεστάς.


Σανίκης: «Το έργο μας είναι δύσκολο»
Ο αριστερός ίντερ του Ολυμπιακού Γρηγόρης Σανίκης μίλησε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ για τα ματς με την Πλζεν: «Πρόκειται για μια ομάδα που αποτελείται από παίκτες που έχουν χαντμπολικό επίπεδο, καλή τεχνική, είναι γυμνασμένοι και γρήγοροι. Είναι μια γεμάτη ομάδα από θέμα ρόστερ και προέρχονται από μία σπουδαία σχολή του χάντμπολ την Τσέχικη. Το έργο μας είναι δύσκολο, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την πρόκριση. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει για δύο εξηντάλεπτα να είμαστε αλάνθαστοι σχεδόν στα περισσότερα κομμάτια του αγώνα. Να έχουμε πειθαρχεία, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα».

*Έπειτα από επικοινωνία με τον σύλλογο της Τσεχίας, υπήρξε η ενημέρωση ότι γίνεται προσπάθεια οι αγώνες να μεταδοθούν σε live streaming. Για την έκβαση της υπόθεσης θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου http://www.talentplzen.cz/

No comments