Τελευταία νέα

Με αμείωτο ρυθμό η προετοιμασία της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται εδω και μια εβδομάδα, η προετοιμασία των ομάδων χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ στις εγκαταστάσεις του βοηθητικού Παμπελοποννησιακού σταδίου. Η ανδρική ομάδα, η παιδική και οι κορασίδες υπό τις οδηγίες της Βάσως Βουκελάτου και του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου θα συνεχίσουν και την ερχόμενη εβδομάδα την προετοιμασία εκτός κλειστού γυμναστήριου με διάφορα προγράμματα για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.

Ήδη στον ρυθμό των προπονήσεων αρχίζουν και μπαίνουν και οι φοιτητές – αθλητές της ομάδος που επέστρεψαν στην πόλη μας λόγω των υποχρεώσεων τους στα πανεπιστήμια.

Η Βάσω Βουκελάτου υπεύθυνη προπονήτρια για τις ομάδες παίδων και κορασίδων της ομάδος δηλώνει αρκετά ικανοποιημένη για την προσέλευση των αθλητών-τριων στις προπονήσεις ενώ η ίδια τονίζει:

"Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει ότι η προετοιμασία είναι η αρχή των πάντων για να μπορείς να δημιουργήσεις οτιδήποτε, γι αυτό και υπάρχει σχεδόν καθολική παρουσία σε όλες τις προπονήσεις. Μπορεί να κουράζονται, αλλά τα αποτελέσματα στο μέλλον θα είναι πολύ σημαντικά για αυτά".

Για την ανδρική ομάδα, Ελένη Αραβαντινού και Γιάννης Παπαγιαννόπουλος αισιοδοξούν ότι στην πρεμιέρα την 7 Οκτωβρίου στην Αθήνα με τον ΟΦΝ Ιωνίας, η ομάδα θα είναι έτοιμη αγωνιστικά για να ξεκινήσει την φετινή ‘’μάχη ‘’ με στόχο την παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών.No comments