Γιώργος Πέρρος: "Υπάρχει κοινή διάθεση για να συνεχίσουμε" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιώργος Πέρρος: "Υπάρχει κοινή διάθεση για να συνεχίσουμε"

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ καθώς το πρωτάθλημα μόλις ολοκληρώθηκε, ωστόσο υπάρχει μια διάθεση για να διατηρηθεί ο φετινός βασικός κορμός.

Η «Ένωση» κατάφερε φέτος να «χτίσει» μια νέα ομάδα από την αρχή και θέλει η προσπάθεια αυτή να έχει συνέχεια. Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Γιώργος Πέρρος. Ο έμπειρος πλέι μέικερ αναδείχτηκε φέτος δεύτερος σκόρερ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 132 γκολ ενώ το πιο σημαντικό ακόμα είναι πως είναι πρώτος στις ασιστ, τροφοδοτώντας με γκολ τους συμπαίκτες του.
Αν και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη συζήτηση στις μέχρι τώρα επαφές του παίκτη με την διοίκηση φαίνεται πως υπάρχει κοινή διάθεση για να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο παίκτης με σχόλιο του στο enwsi.gr δεν θέλησε να πει πολλά σε ότι αφορά το μέλλον του ωστόσο τόνισε απλά πως: «Υπάρχει κοινή διάθεση για να συνεχίσουμε. Θα μιλήσουμε σύντομα για τη νέα χρονιά» ενώ όσον αφορά τα γκολ και την δεύτερη του δεύτερου καλύτερου σκόρερ τόνισε: «Η χρονιά πήγε καλά. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι πρώτος στις ασιστ. Η φετινή σεζόν ήταν μια ομαδική δουλειά». Το αμέσως επόμενο διάστημα η διοίκηση θα ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους αθλητές ξεκινώντας με το θέμα του προπονητή καθώς ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η παραμονή του Κώστα Τούτση στην τεχνική ηγεσία.

Πηγή: enwsi.gr

No comments