Προπόνηση ...Survivor για τις υποδομές της Ακαδημίας Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προπόνηση ...Survivor για τις υποδομές της Ακαδημίας Πάτρας

Μια ευχάριστη έκπληξη γεύτηκαν την Κυριακή το πρωί στην προγραμματισμένη προπόνηση οι αθλητές-τριες των υποδομών μίνι, παμπαίδες Β΄, Α΄ και παγκορασίδες Β΄, Α΄ της Ακαδημίας των Σπορ. Το διπλό στην προπόνηση το διαιτήτευσε η Πατρινιά γυμνάστρια απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα χαντ-μπολ (είχε εισαχθεί στο ΤΕΦΑΑ κάνοντας χρήση το μόρια της δεύτερης Πανελλήνιας θέσης νεανίδων που είχε κατακτήσει με την Ακαδημία των Σπορ το 2002), Ελένη Δάρρα, παίκτρια των μαχητών του survivor 2017 του Σκαι TV.

Ως αθλήτρια είχε ξεκινήσει από τις υποδομές της Ακαδημίας των Σπορ και
Μίλων Π., ενώ είχε αγωνισθεί και στις γυναικείες ομάδες της Ακαδημίας των Σπορ, Νέα Ελβετία Θεσ. και ΑΣΕ Ορμή Π.. Η υπόλοιπη προπόνηση κύλησε με παιχνίδια διαμορφωμένα στην φιλοσοφία των παιχνιδιών του survivor σε κλειστό γυμναστήριο, όπου τα παιδιά το διασκέδασαν και χάρηκαν κάθε στιγμή που πέρασαν όλοι μαζί.

Η Ελένη Δάρρα μίλησε στα παιδιά για το survivor και το χαντ-μπολ και τους τόνισε ότι είναι τυχερά, διότι και η ίδια στην ηλικία τους είχε ξεκινήσει το χαντ-μπολ με προπονητές την Βάσω Βουκελάτου και Γιάννη Παπαγιαννόπουλο που τις δίδαξαν το άθλημα και επηρεάστηκε από αυτούς και έγινε στην συνέχεια αυτό που είναι σήμερα. Τέλος οι λιλιπούτιοι αθλητές-τριες πήραν τα σχετικά αυτόγραφα σε φωτογραφίες της παίκτριας του survivor, ενώ έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες.

No comments