Στην Α1 γυναικών επέστρεψε ο ΓΑΣ Καματερού (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Α1 γυναικών επέστρεψε ο ΓΑΣ Καματερού (βίντεο)

Τη νίκη άνοδο με 29-17, πέτυχε ο ΓΑΣ Καματερού με το Δημοκρίτειο Κομοτηνής στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Α1 κατηγορία του χάντμπολ γυναικών.

Το Καματερό, ύστερα από τη χθεσινή του νίκη με τον Αρη Θεσσαλονίκης σφράγισε την άνοδο του στην μεγάλη κατηγορία, ενώ Δημοκρίτειο και Άρης θα διεκδικήσουν την άλλη θέση, στο μεταξύ τους ματς που αρχίζει αύριο στις 15:00.

Στα του παιχνιδιού το Δημοκριτείου ήταν στο παιχνίδι στα πρώτα είκοσι λεπτά αφού ήταν πίσω στο σκορ μόλις με 11-10, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο κατέρρευσε και παθαίνοντας επιθετικό μπλακ άουτ βρεθηκε πίσω στο ημίχρονο δεχόμενο ένα σερί 7-1. Στο δεύτερο μερος το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με το Καματερό να επικρατεί με 29-17.

Δηλώσεις

Μενελαος Δανηλος (προπονητής) : Συγχαρητήρια στα.κορίτσια και στους δυο ανθρώπους που όλη την Χρονιά δίπλα μας τον πρόεδρο Λεωνίδα Ιωάννου και το Γενικό Διευθυντή Στέφανο Σταμουλη. Καταφέραμε να τελειώσουμε την χρονιά αήττητοι και κερδίσαμε την άνοδο στην Α1 κατηγορία . Η σκληρή δουλειά και η επιμονή όλη την χρονιά μας οδήγησε να κάνουμε το πρώτο βήμα για το κοινό στόχο που έχουμε θέση μαζί με την διοίκηση της ομάδας που είναι να κάνουμε το Καματερό μια υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο του ελληνικού γυναικείου χάντμπολ. Τέλος για εμάς επόμενη χρονιά ξεκινάει από αύριο το πρωί.

Στέφανος Σταμουλης (Γενικός Διευθυντής Καματερού) : Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριες μας και στον προπονητή μας τον Μενέλαο Δανηλο που μας έκανε να πιστέψουμε στο όραμα του για τον Σύλλογο. Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν απόψε διότι από αύριο ξεκινάει άμεσα ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον άνθρωπο που μαζί δουλεύουμε ασταμάτητα για τον σύλλογο Τον Πρόεδρο και φίλο μου Λεωνίδα Ιωάννου. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Θάνο Κιόκα, τον Κυριάκο Μπερμπεριάν και τον Κυππαριση που η οικονομική τους στήριξη είναι αυτή που μας έδωσε ότι χρειαστήκαμε φέτος και θα χρειαστούμε στην Α1. Είναι μέρα.μεγάλης χαράς για ολο το Καματερό.

Λεωνίδας Ιωάννου (πρόεδρος): Η χαρά μου είναι μεγάλη σήμερα επετεύχθη ο στόχος που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα της χρονιάς με τον προπονητή μας Μενελαο Δανήλο και με τον Γενικό Διευθυντή και αδερφό μου Στέφανο Σταμούλη. Ειχα υποσχεθεί ότι θα επιστρέψουμε δυνατοί πριν ένα χρόνο και ο Θεός μας αξίωσε να επανέλθουμε στην Α1 κατηγορία. Ευχαριστω πολύ όλους τους ανθρώπους του συλλόγου από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο για την σημερινή μέρα και επίσης τους σημαντικότερους παράγοντες αυτής της προσπάθειας  τους χορηγούς του συλλόγου που στήριξαν σε τόσο δύσκολες εποχές τον σύλλογο μας και το πρότζεκτ. Στέφανε, Μενελαε, Βλάση Γρηγορη, Αλέκα, Jo, Αθηνά, Καματρελακια μου σας ευχαριστώ πολύ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Kαματερό (2) 4 (53-32)
2. Άρης (1) 0 (15-24)
—————————-
3. Δημοκρίτειο (1) 0 (17-29)



No comments