Τους πρώτους του βαθμούς ο μαχητικός Άρης Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τους πρώτους του βαθμούς ο μαχητικός Άρης Νίκαιας

«Σεφτέ» για τον μαχητικό Άρη που παίρνει -εκτός απροόπτου- μαζί του την Πυλαία στην Α2

Σε όλο το πρωτάθλημα ο Άρης Νίκαιας έδειξε ένα αξιοπρεπέστατο πρόσωπο, φτάνοντας πολύ κοντά στο να πάρει βαθμό ή βαθμούς αρκετές φορές, αλλά δεν το είχε καταφέρει στις λεπτομέρειες. Όλα αυτά μέχρι χθες, αφού η ομάδα του Τάκη Μελετάκου τα κατάφερε αυτή τη φορά, επικρατώντας με 23-22 απέναντι στην ΑΕΣΧ Πυλαίας με δύο γκολ από Μελετάκο και Μαλανδρένια στο φινάλε. Αυτή η ήττα -πιθανότατα- θα αποδειχθεί καταδικαστική για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην υπόθεση της παραμονής, αφού πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση στα υπόλοιπα πολύ δύσκολα παιχνίδια που έχει.

«Η άμυνα ήταν σημαντικό κομμάτι για εμάς και βγήκε. Είμαστε ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια.
Και η νίκη είναι η αλήθεια πως άργησε να έρθει» σχολίασε ο Τάκης Μελετάκος, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΣΧ Πυλαίας Παναγιώτης Γούσιος είπε: «Ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά προς το τέλος δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Ήμασταν άστοχοι και το πληρώσαμε. Ξέραμε ότι ακόμα και σε περίπτωση νίκης είχαμε λίγες πιθανότητες, αλλά θεωρώ ότι τώρα κατά μεγάλο ποσοστό έχει τελειώσει η υπόθεση παραμονής για εμάς. Παρόλα αυτά θα παλέψουμε στα ίσια και τα τέσσερα ματς που απομένουν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους διαιτητές. Πάντα όταν παίζει το συγκεκριμένο δίδυμο ξέρεις ότι θα έρθει στο γήπεδο για το 50-50».
Για τους φιλοξενούμενους απουσίαζαν οι Σεβαστίδης, Σπυρόπουλος και Αλμπάνης

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 23-22
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-4, 5-7, 8-9, 8-10, 9-13 (ημχ.), 12-14, 14-14, 16-17, 19-20, 21-22, 23-22
ΑΡΗΣ (Τάκης Μελετάκος): Κουρής, Κολιούλης 1, Μπελεχρής, Αθανασίου, Τούτσης 3, Γρηγοράκης, Μουλιάτος 5, Μελετάκος 4, Μαλανδρένιας 3, Δημητρόπουλος, Χρηματόπουλος, Γκουλε 2, Ρασπίτσος, Χαραλάμπους 2, Γραμματικόπουλος 3, Χατζηκωνσταντίνου.
ΠΥΛΑΙΑ (Πάνος Γούσιος): Ζαφείρης, Καφαντάρης 4, Παπαδόπουλος Π. 1, Παπαδόπουλος Χρ. 3, Ανθομελίδης 1, Βραχιολίδης 1, Μιχαηλίδης, Ανανιάδης 3, Καλόμοιρος 3, Σιαματάς 1, Τσαβδάρης 4, Χατζηγιαννίδης, Κουρουμλίδης 1, Παπαγεωργίου, Αλατσατιανός
Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν Δίλεπτα: 6- 3 Πέναλτι: 2/2 – 1/3

No comments