Α2 ανδρών: Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ολυμπιακό Κερατσινίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ολυμπιακό Κερατσινίου

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Ολυμπιακός Κερατσινίου κέρδισε στο κλειστό γυμναστήριο των σιταποθηκών στο Κερατσίνι τον Λεωνίδα με 24-18 για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ανδρών. Αυτή ήταν τρίτη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα ντέρμπι αλλά η ομάδα του Κερατσινίου μπήκε  απο την αρχή πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο επιβάλλοντας τον ρυθμό της και πήρε γρήγορα ενα σημαντικό προβάδισμα κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενη με 14-8.

Στο δευτερο μέρος η ομάδα του Λεωνίδα ξεκίνησε καλύτερα, κατάφερε να μειώσει το σκόρ στα 2
γκολ αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με δυνατές άμυνες δημιούργησαν μια διαφορά ασφαλείας που διατήρησαν μέχρι το τέλος, για να πάρουν τελικά μια μεγάλη όσο και δίκαιη νίκη που τους φέρνει στην 5η θέση μαζί με τον Κένταυρο Αγριάς με 14 βαθμούς, μόλις εναν λιγότερο από τον Ιωνικό που διατηρεί την τέταρτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφς ανόδου στην Α1.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Ανταλής Γιάννης δήλωσε:
"Σήμερα ίσως κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχίδι και ένα απο τα καλύτερα όσο είμαι εγώ στην ομάδα. Πιστεύω ότι το θέλαμε περισσότερο, είχαμε δουλέψει πάρα πολύ στον τακτικό τομέα ειδικά στην άμυνα και αυτό φάνηκε από τα μόλις 18 γκολ που δεχτήκαμε, από μια ομάδα που έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Σίγουρα είμαστε πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τον πρώτο γύρο όπου είχαμε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς. Ακολουθεί ενα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρίαμβο, στο οποίο πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίχτες μου, ενω η διοίκηση στηρίζει την προσπάθεια μας, με αποτέλεσμα να υπάρχει θετικό κλίμα στην ομάδα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Οι νίκες συνοδευόμενες από καλές εμφανίσεις, μας δίνουν ψυχολογία και μας κάνουν να πατάμε γερά στα πόδια μας. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο"

Ο προπονητής του Λεωνίδα Δημήτρης Αθανασιάδης είπε:
"Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κερατσινίου για την νίκη της. Εμείς δυστυχώς για ενα ακόμα παιχνίδι παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, δώσαμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να κυριαρχήσει στο ματς απο το πρώτο λεπτό και ακόμα στις στιγμές που φάνηκε να γυρνάει λίγο το παιχνίδι, το καθαρό μυαλό έλειπε από όλους μας, ώστε να διαχειριστούμε την ευκαιρία. Καμία διάθεση για άμυνα, χωρίς λύσεις στην επίθεση, δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα απο αυτό το ματς το οποίο ήταν άλλο ενα χαστούκι και ελπίζω αυτο να μας ξυπνήσει όλους μας. Συνεχίζουμε, ενα ακόμα ντέρμπι μας περιμένει το Σαββατο στην έδρα μας. Πιστέυω οτι η ομάδα έχει ακόμα ψυχικά αποθέματα γυρίζοντας στις καλές εμφανίσεις."


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 24-18
ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΑ: 5-2,6-3,8-4,9-6,11-8,14-8 (ημίχρονο). 15-11,16-11,18-14,19-15,22-16,24-18 τελικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΑΝΤΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ): ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ 6, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΠΕΤΡΑΚΟΣ 3, ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ, ΚΟΥΛΑΚΑΡΗΣ 2, ΔΑΛΕΚΟΣ 4, ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ 3, ΜΠΑΡΜΠΑΡΑΚΗΣ 4, ΞΕΝΙΔΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΜΑΤΘΙΑΔΗΣ 2, ΝΤΕΜΑ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ): ΜΠΙΛΟΣ 3, ΠΑΡΑΣΧΗΣ 2, ΜΗΝΙΩΤΗΣ 1, ΚΟΛΛΥΡΗΣ 4, ΜΑΝΔΥΛΑΡΑΣ, ΞΥΧΑΛΙΔΗΣ, ΤΣΕΛΟΣ 3, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ, ΤΣΑΚΟΥΛΗΣ ,ΓΚΙΚΑΣ, ΤΣΑΟΥΣΗΣ 1, ΠΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ, ΘΑΝΟΣ 2, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 1, ΓΟΥΝΑΡΑΣ 1.


ΔΙΛΕΠΤΑ: 5/2    ΠΕΝΑΛΤΥ: 3/1-1/0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΨΥΛΛΟΣ - ΣΚΑΠΕΡΑΣ

No comments